AL TEATRE TÍVOLI

Los Vivancos i Sor Lucía Caram s'uneixen contra la pobresa infantil

Part de la recaptació de 'Nacidos para bailar' del 26 de maig anirà a parar al projecte 'Invulnerables' de la religiosa

vivancos-y-caram

vivancos-y-caram

1
Es llegeix en minuts

Los Vivancos i sor Lucía Caram s'han unit per una bona causa: part de la recaptació obtinguda el dijous 26 de maig al teatre Tívoli, on els ballarins representen 'Nacidos para bailar'Nacidos para bailar, s'entregarà al projecte 'Invulnerables', amb el qual la religiosa uneix recursos públics i privats (Generalitat de Catalunya, Obra Social La Caixa, Fundació del Futbol Club Barcelona, Fundació Rosa Oriol) per aconseguir fons que ajudin a eradicar la pobresa infantil.

Amb aquesta associació amb Caram en la qual el Tívoli ha prestat el seu suport, Los Vivancos estrenen a Barcelona el seu projecte benèfic 'Km Solidaris', que recapta diners per a tot tipus de causes. Dos exemples: han ajudat els afectats pel terratrèmol de l'Equador i a famílies amb menors malalts.

Notícies relacionades

Per al xou benèfic del 26 de maig, s'ha obert un compte corrent (ES12 2100 9046 9302 0001 5732) on els que no hi puguin assistir però hi vulguin col·laborar, puguin ingressar els 35 euros que costa l'entrada. L'Obra Social La Caixa ha adquirit les primeres 50 entrades.

Los Vivancos també oferiran una representació de 'Nacidos para bailar' als nens que formen part d''Invulnerables' el 29 de maig.