AL TEATRE XINÈS

Jodie Foster ja té estrella al Passeig de la Fama

L'actriu ha sigut presentada en la cerimònia per la seva amiga Kirsten Stewart

mroca33765875 actress jodie foster touches her star after it was160505162648

mroca33765875 actress jodie foster touches her star after it was160505162648 / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

Jodie Foster ha rebut una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, i ha revelat que de nena tenia prohibit caminar per la cèlebre avinguda. L'actriu ha sigut presentada en la cerimònia per la seva amiga Kirsten Stewart davant de l'emblemàtic Teatre Xinès al cor de Hollywood, on se li ha entregat la 2.580 estrella del Passeig.

"Em vaig criar a unes deu illes d'aquí i havia de passar per aquest carrer tots els dies per anar a l'escola", ha explicat l'artista als fans, alguns dels quals havien esperat més de sis hores per veure-la. "I la meva mare va dir que si alguna vegada ens trobava al Hollywood Boulevard, no ens molestéssim a tornar a casa", ha afegit.

Notícies relacionades

Foster, de 53 anys, va guanyar l'Oscar a la millor actriu pel paper d'agent de l'FBI Clarice Starling a 'El silenci dels anyells', del 1991. Un premi que ja havia rebut tres anys abans per la seva interpretació en la cinta 'Acusats'. Altres èxits de Foster són la seva participació a 'Taxi driver', de Martin Scorsese, 'L'habitació del pànic' o 'Elysium'.

La Cambra de Comerç de Hollywood ha sigut criticada per no haver-li entregat l'estrella a Foster fa una dècada. Foster va dir que sempre havia somiat rebre la condecoració, però que havia estat esperant celebrar-la "com a directora". Ha dirigit tres pel·lícules, comptant-hi la seva última 'Money monster', un 'thriller' amb George Clooney i Julia Roberts, que s'estrenarà el 13 de maig.