Irina Shayk: "No em sento tan sexi"

La model russa ha sigut la gran protagonista de la desfilada de Pronovias a Barcelona

irina-shayk-bona

irina-shayk-bona / JOAN CORTADELLAS

3
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE / BARCELONA

Irina Shayk ha tornat a eclipsar la nit de Barcelona per presentar ‘Le Ciel’, la nova col·lecció d'Atelier Pronovias per al 2017. Per segon any consecutiu, la model d'origen rus ha sigut l'encarregada d'obrir una de les desfilades més mediàtiques i esperades de l'any. Envoltada de moltes cares conegudes, Irina ha presentat alguns dels vestits que lluiran i desitjaran les nòvies d'arreu del món la temporada que ve. "És increïble tornar a vestir-me així. Qualsevol pot sentir-se sexi i elegant amb aquests vestits. És meravellós que creïn dissenys tan màgics per a les dones", ha explicat la model hores abans de la desfilada. Preguntada sobre la seva figura, Irina ha respost: "Creieu-me que no em sento tan sexi. Quan em desperto al matí i em miro al mirall, em dic: 'Vinga, que has d'anar al gimnàs".

Amb un vestit semitransparent i els cabells recollits amb una tiara de pedreria, Irina ha confessat que li agradaria casar-se algun dia però que no sap si el dia està a prop, encara que per ara prioritza la seva carrera professional. "No sé si està a prop el dia del meu casament", ha acabat dient.

Malgrat que l'hem pogut veure treballant com a actriu, no serà l'activitat que la faci baixar de les passarel·les de moment, ja que vol seguir concentrada en la seva carrera com a model."Ara mateix m'agradaria centrar-me en la carrera com a model, encara que ser actriu és divertit", ha apuntat. De la seva relació amb l'actor Bradley Cooper no ha volgut dir res, però sembla que si elegís un destí definitiu seria la ciutat de Nova York. "M'encanta viatjar i seria molt complicat elegir un lloc per quedar-me, però podria ser Nova York”, assegura. Tot i que la seva visita per Barcelona ha sigut curta, la model ha pogut disfrutar de la nostra gastronomia, sobretot del pernil, un dels seus plats preferits.

NIT D'ESTRELLES

A les nou del vespre el Pavelló Italià de Montjuïc s'ha omplert de glamur i luxe amb moltes cares conegudes. Més de 2.000 convidats han fet brillar la capital catalana en una nit de gala plena de celebritats nacionals i internacionals. No s'han perdut la desfilada Amaia Salamanca, ambaixadora de la marca, Michelle Calvó, Malena Costa, Astrid Klisan, dona de Carlos Baute i tampoc l'actriu Dafne Fernández. A nivell internacional, han assistit a la cita les germanes Ferragni, Chiara i Valentina, Katherine Schwarzenegger, filla de l'actor, l'actriu Whitney Port i la presentadora portuguesa Cristina Ferreira, entre moltes altres personalitats, totes molt elegants com l'ocasió es mereixia.

Notícies relacionades

Irina Shayk ha estat acompanyada per un càsting de luxe, en el qual hem pogut veure alguns dels àngels de Victoria’s Secret com Jac Jagaciak, Romee Strijd, Cindy Bruna i Kate Grigoreva. La posada en escena de les models, totes vestides de blanc, contrastava amb una passarel·la de color negre i amb un total de 1.500 bombetes penjants. ‘Le Ciel’ ha estat, i mai més ben dit, ple d'estrelles vestides de puntes, molt propi de l'ADN de Pronovias. La col·lecció inspirada en una nit màgica vesteix una nòvia sensual i sexi, que vol potenciar la seva feminitat en parts com l'esquena i l'escot, a més de les clàssiques obertures laterals.

Per a la temporada que ve, Hervé Moreau, director creatiu de la firma, ha escollit materials com el 'chiffon', el crepè, el tafetà i el 'chantilly' per fer que aquell dia la núvia se senti còmoda. La línia de la firma continua sent més minimalista, seguint les tendències nupcials actuals, amb vestits fluids, amb molta caiguda, que donen una sensació de frescor i moviment. Però sense deixar de costat la seva altra línia més clàssica, amb vestits princesa i de tipus sirena, uns dels més demanats per les núvies espanyoles. En definitiva, ‘Le Ciel’ és una col·lecció fina amb molta brillantor i transparències, perfecta per a una dona amb corbes que vol sentir-se molt femenina el dia del seu casament.