CONFESSIÓ AL PROGRAMA DE JIMMY KIMMEL

Chris Hemsworth, a punt de morir en el seu viatge amb Elsa Pataky a l'Himàlaia

El dur Thor va tenir mal d'altura durant la gravació del programa 'Planeta Calleja'

maridopatakyinstagramcalleja

maridopatakyinstagramcalleja

1
Es llegeix en minuts

Sabíem que va ser una experiència molt dura, però el que no ens pensàvem és que havia sigut tan extrema. Parlem de l'aventura que van viure tant Elsa Pataky com el seu marit, l'impressionant Chris Hemsworth durant la gravació del programa de 'Planeta Calleja', conduït per l'aventurer espanyol, Jesús Calleja.

Tota una aventura per l'Himàlaia on l'actriu espanyola i el seu marit van disfrutar al màxim gràcies a totes les instantànies que tots dos van penjar a les seves diverses xarxes socials. Però el que no sabíem era que l'intèrpret que encarna el dur Thor, havia estat a punt de morir durant aquesta gesta. Així ho va confessar en el programa de Jimmy Kimmel, on no va dubtar a explicar amb pèls i senyals que l'Himàlaia se li entravessar.

"¿Alguna vegada has sentit a parlar de la depressió d'altura?", li va comentar l'estrella d''El cazador y la Reina de Hielo' al 'showman'. "Jo la vaig tenir. Bàsicament passàvem de 2.000 metres a 3.000 i lentament vaig començar a perdre la raó... Actuava de manera irracional", afirmava l'estrella de Marvel. Segons el germà de Liam Hemsworth, li va preguntar coses a la seva dona com "¿Què estem fent aquí? o ¿Per què estem aquí?".

Notícies relacionades

"La cosa va empitjorar als 4.000 metres. Feia una temperatura de menys 30 fora de la tenda de campanya", va explicar. No obstant, tot es va torçar quan una de les nits Hemsworth va haver d'anar al bany, localitzat en una altra tenda de campanya separada. Va ser al tornar a posar-se a dins del seu sac de dormir quan va començar a trobar-se realment malament: "La meva respiració cada vegada anava a pitjor, parlava com si Darth Vader hagués conegut l'Ànec Lucas", feia broma per treure ferro a l'assumpte.

Ràpidament, Elsa Pataky va portar els guàrdies que tenien acompanyant-los en l'aventura i que ràpidament: "Em van injectar tota mena de coses per ajustar el meu oxigen i vaig baixar ràpidament la muntanya durant 8 hores", finalitza el terrible relat. "Segons sembla vaig tenir una falta d'oxigen als pulmons. L'endemà podria haver sigut al cervell i després bona nit. No estaríem asseguts aquí", va sentenciar Chris Hemsworth.