MANIQUÍ INESTABLE

La model Cara Delevingne confessa que pateix depressions

fimedio28818039 model cara delevingne attends the elle style award160405124706

fimedio28818039 model cara delevingne attends the elle style award160405124706 / PAUL HACKETT

1
Es llegeix en minuts

Cara Delevingne ha confessat que pateix depressions. La model britànica, una de les més sol·licitades del món als seus 23 anys, ha explicat això als seus seguidors a Twitter: "Vull deixar les coses clares. No he dit mai que volgués abandonar la passarel·la ni culpo la indústria de la moda dels meus problemes. Pateixo depressions. Treballava de model durant un període dur d'autoodi. Actualment em concentro en els rodatges de pel·lícules i intento aprendre com no detectar únicament els meus errors".

Notícies relacionades

Delevingne fa una mica més d'un any que surt amb la cantant St. Vincent (el seu verdader nom és Annie Clark), després de la seva relació amb l'actriu Michelle Rodriguez, i explica que està contenta amb la seva feina ("tinc molta sort de fer aquesta feina", afirma), encara que sovint s'ha trobat tan malament que "ha intentat fugir-ne". Aquest estrès li provoca psoriasi, sensació d'odi a si mateixa i esgotament.

La model no acaba d'estar còmoda sota els focus, i té brots d'aquesta mena. Aquest últim arriba unes hores després d'haver protagonitzat la campanya publicitària per a una marca de moda.