GLAMUR A LONDRES

Cate Blanchett, triomfadora a l'alfombra vermella dels premis Bafta

L'actriu australiana impacta amb un vestit d'Alexander McQueen

fimedio32791898 fa0043  london  united kingdom   14 02 2016   cate160215202810

fimedio32791898 fa0043 london united kingdom 14 02 2016 cate160215202810 / FACUNDO ARRIZABALAGA

1
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE / LONDRES

Qualsevol alfombra vermella no deixa de ser una competició en què s'escull el més elegant. I Cate Blanchett ha sigut per unanimitat l'estrella més alabada a la Royal Opera House on s'ha celebrat la gala dels premis Bafta aquest diumenge. L'australiana ha arrasat, apareixent amb un sofisticat vestit sense mànigues d'Alexander McQueen, especialment dissenyat per a ella. El model, de punta brodada amb flors de gran colorit a la part superior, es prologava en una faldilla de plomes negres d'extraordinari glamur.

Dakota Johnson, estrella en ascens, amb un vestit vermell molt lleuger de Dior i sandàlies de Jimmy Choo, també ha desafiat la gèlida nit londinenca sense ni una tos. Kate Winslet, una de les guardonades de la gala, ha optat per un model en negre d'Antonio Berardi, que suavitzava les seves corbes i li permetien lluir les seves espatlles i una llarga melena rossa. Alicia Vikander, que a les dues de la matinada ha deixat la festa en el mateix cotxe que Michael Fassbender, ha escollit un vestit de cuir negre, amb adorns de plata de plata, disseny de Louis Vuitton. Més clàssica, Julianne Moore, ha lluït una creació de Giorgio Armani en color blanc, adornada amb tirants de vellut negre, lligats a l'esquena, que es prolongaven com una estola.

UNA CARÍSSIMA ARRACADA PERDUDA... I TROBADA

Notícies relacionades

Les joies, que han brillat en abundància, han jugat una mala passada a Julie Walters. L'actriu britànica de 65 anys s'ha emportat un ensurt terrible durant la cerimònia, al comprovar que havia perdut una de les arracades de diamants que la firma Star Diamond li havia prestat per a l'ocasió. "Són prestades i probablement valen tant com casa meva. He pujat a l'escenari i m'he adonat que me'n faltava una", deia compungida. Afortunadament ha aparegut poc després.

COMENTARI DESAFORTUNAT DE STEPHEN FRY

També ha sigut una nit agredolça per al presentador, Stephen Fry. El comentari del còmic sobre la guanyadora al millor vestit, Jenny Beavan, quan ha pujat a recollir el premi afirmant que anava vestida com "una vagabunda" li ha causat una condemna a les xarxes socials. Fry, després d'explicar que Beaven era "una amiga" i que ho ha dit "una broma", ha optat per tancar el seu compte a Twitter.