UN DELS MILLORS 50 DEL MÓN

Abadia Retuerta LeDomaine, el millor hotel d'Espanya per TripAdvisor

La distinció s'atorga al millor entre milers d'hotels d'Espanya, Europa i el món

mroca3447255 ganar mas bodega  abadia retuerta  fachada y vi ed160122153432

mroca3447255 ganar mas bodega abadia retuerta fachada y vi ed160122153432

1
Es llegeix en minuts

En el marc internacional de la reconeguda Fira de Turisme Fitur de Madrid, l'Hotel Abadia Retuerta LeDomaine ha sigut premiat com el Millor Hotel d'Espanya 2016.

La distinció s'atorga al millor entre milers d'hotels d'Espanya, Europa i el món. Un jurat compost per internautes va poder votar pel seu candidat favorit al premi dels millors a través del portal de viatges més important del món, TripAdvisor.

Notícies relacionades

“És un honor i una alegria rebre aquest reconeixement a l'esforç i la dedicació del nostre personal que ha col·locat LeDomaine com a número 1 d'Espanya. El nostre principal objectiu ha sigut sempre donar valor al nostre hotel i inspirar els nostres hostes amb el que sabem fer millor servei. Són molts els èxits que hem aconseguit des de l'obertura, el 2012. Ser membres de Relais & Châteaux, obtenir el reconeixement d'Europa Nostra a la millor restauració d'un edifici històric, sumat al fet d'haver obtingut la nostra primera estrella Michelin, juntament amb els vins d'Abadia Retuerta, que avui dia estan entre els 100 millors del món. Tot plegat ens ha portat a estar a dalt de tot. Addicionalment hem sigut elegits dins d'Els 50 Millors Hotels del Món pel diari britànic 'The Telegraph', ha declarat Andrés Araya, director general de l'Hotel Abadia Retuerta LeDomaine.

EL LUXE DE L'HOSPITALITAT

Impregnada amb l'encant i la saviesa de temps remots, Abadia Retuerta LeDomaine transporta els seus hostes al passat mentre segueixen immersos en la comoditat i el luxe de l'hospitalitat més sofisticada d'avui dia. El viatge a l'abadia medieval i a la finca de LeDomaine és una magnífica experiència que impressiona els sentits per la seva història immemorial, la imponent arquitectura, l'ambient majestuós, la incomparable oferta culinària, el servei personalitzat, les seves reconegudes vinyes i 30 habitacions de luxe.