PRIMERA GRAN GALA DE L'ANY

Depp, DeGeneres i 'Fast & Furious 7' triomfen en els premis People's Choice

L'actriu Leslie Mann trenca sense voler el vestit de Dakota Johnson a l'abraçar-la després d'entregar-li el guardó com a millor actriu de drama

Dakota Johnson, left, accepts the award for favorite dramatic movie actress for Fifty Shades of Grey from Alison Brie at the People’s Choice Awards at the Microsoft Theater on Wednesday, Jan. 6, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Dakota Johnson, left, accepts the award for favorite dramatic movie actress for Fifty Shades of Grey from Alison Brie at the People’s Choice Awards at the Microsoft Theater on Wednesday, Jan. 6, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) / Chris Pizzello (Chris Pizzello/Invision/AP)

2
Es llegeix en minuts

Ellen DeGeneres, Johnny Depp i la setena entrega de 'Fast & Furious' han sigut els grans triomfadors de la gala de premis People’s Choice (vota el públic per telèfon i internet) que s'ha celebrat a Los Angeles aquesta matinada i que donen el tret de sortida de la sèrie de gales de premis que s'aniran celebrant fins a la gran festa del cine, l'entrega dels Oscar, que tindrà lloc a Hollywood el 28 de febrer. 

La gala dels People's Choice ha sigut mogudeta. Primer perquè un espontani ha saltat a l'escenari mentre la 'troupe' de 'The talk' estaven agraint el premi com a millor equip d'un programa de televisió diari. El jove fins i tot ha agafat el micròfon per dirigir-se al públic, però els mateixos guardonats l'han tret de l'escenari. Fins i tot la presentadora Sharon Osbourne li ha donat un parell de cops de peu. Ni rastre dels agents que vetllen per la seguretat de la gala, cosa que fa sospitar que es tracta d'un muntatge.

L'altre moment divertit de la nit ha arribat quan Dakota Jonhson ha pujat a l'escenari per recollir el guardó a la millor actriu de drama i Leslie Mann, una de les presentadores de la gala, li ha trencat el vestit per darrere a l'abraçar-la. La filla de Melanie Griffith i Don Johnson ha hagut de sostenir l'estatueta amb una mà mentre amb l'altra tractava de tapar-se amb l'ajuda de Mann

HUMOR DE DAKOTA JOHNSON

L'actriu, de 26 anys, ha sabut reaccionar amb humor davant l'incident.. "Bé, no és com si ningú d'aquí no m'hagués vist ja els pits", ha dit Johnson, en referència '50 sombras de Grey', el film pseudoeròtic que va protagonitzar. Després, més centrada en el reconeixement, ha donat les gràcies als seus fans i a la seva parella a la cinta, Jamie Dornan. "No podria haver-la fet sense tu", ha proclamat emocionada.

Notícies relacionades

Més enllà de les anècdotes inesperades, la gala ha servit per premiar nombroses estrelles del 'show business'. Entre elles, la presentadora Ellen DeGeneres, que ha sigut distingida per les seves accions benèfiques en favor de nens necessitats i per ser la millor presentadora. La còmica acumula 17 premis People's Choice, tot un rècord. 

'Fast & Furious 7' ha guanyat com a film més votat pel públic en les categories de pel·lícula favorita i pel·lícula d'acció favorita, mentre que Johnny Depp ha recollit el trofeu com a millor actor de drama. Hi ha hagut més premiats: Sandra Bullock i Channing Tatum, millors actors; 'The Big Bang theory', millor comèdia de televisió, i 'Anatomía de Grey', el millor drama televisiu.