SEXISME A LA SAGA

Carrie Fisher es defensa de les crítiques pel seu físic a 'Star Wars: El despertar de la força'

L'actriu de 59 anys va haver de perdre 15 quilos per tornar a formar part del repartiment

Carrie Fisher va anar a l’estrena amb la seva filla, Billie Lourd.

Carrie Fisher va anar a l’estrena amb la seva filla, Billie Lourd. / Jordan Strauss (Jordan Strauss/Invision/AP)

1
Es llegeix en minuts
LOURDES MEROÑO / BARCELONA

Carrie Fisher ha sortit al pas de les crítiques que ha rebut pel seu físic a 'Star Wars: El despertar de la forçaStar WarsEl despertar de la força'. L'actriu va haver de perdre quinze quilos per poder formar part del repartiment de la setena pel·lícula de la saga. Fins i tot havent perdut pes, Fisher ha vist com se li qüestionava el seu aspecte físic.

Notícies relacionades

Quaranta-i-un anys més tard, els cossos dels actors principals han canviat i, encara que Harrison Ford, que interpreta el personatge de Han Solo, o Mark Hamill, conegut com el mític Luke Skywalker, també han envellit, sembla que les crítiques només van en una direcció, cap a la protagonista femenina. De fet, l'actriu ja ha denunciat en més d'una ocasió el sexisme de la saga. A l'octubre li va donar un consell a la coprotagonista del film, Daisy Ridley: "Lluita per posar-te el que vulguis, no siguis una esclava com jo", referint-se al provocador vestit amb què va aparèixer a 'El retorn de Jedi'.

Carrie Fisher, molt activa en les xarxes socials i principalment a Twitter, ha defensat que el cos envelleix però no la ment. 

ELS TUITS SOBRE EL FÍSIC DE LA 'PRINCESA LEIA'