AL PALAU DE KENSINGTON

Els ducs de Cambridge feliciten el Nadal amb una foto de família

Guillem i Caterina anuncien que el príncep Jordi començarà la guarderia el pròxim gener

royals-afp

royals-afp / CHRIS JELF (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, han difós una foto familiar amb els seus fills, el príncep Jordi i la princesa Carlota, amb la qual han desitjat una Bon Nadal als britànics. "Nova foto de família. Bon Nadal de part del duc i la duquessa de Cambridge, del príncep Jordi i de la princesa Carlota", assenyala un missatge al compte de Twitter del palau de Kensington, residència oficial del fill gran del príncep Carles d'Anglaterra i segon en la successió al tron.

La imatge, en què tota la família apareix molt somrient, va ser feta l'octubre passat al jardí del palau de Kensington pel fotògraf Chris Jelf. "He disfrutat moltíssim fotografiant aquesta adorable jove família, encara que has de ser ràpid perquè hi ha dos nens petits", ha assenyalat Jelf. El fotògraf confia que "tothom disfruti aquesta foto" i es declara "honrat" que "el duc i la duquessa hagin decidit compartir-la amb la gent".

GUARDERIA MONTESSORI

Notícies relacionades

Coincidint amb la distribució d'aquesta imatge, el palau de Kensington també ha anunciat que el príncep Jordi, de dos anys d'edat, començarà el pròxim gener a anar a la guarderia. El centre escollit és el Westacre Montessori, situat a prop del domicili dels ducs de Cambridge a Anmer Hall, al comtat de Norfolk.

En el comunicat oficial, així com el compte de Twitter, inclouen un missatge d'un portaveu de la guarderia, que assegura que al centre estan "desitjant donar la benvinguda" al petit, que "rebrà el mateix tracte especial" que la resta de nens.

Temes:

Nadal Regne Unit