DIVES ENFRONTADES

Jennifer Lawrence se'n riu dels problemes de drogoaddicció de Lindsay Lohan

L'actriu i la seva germana contraataquen a les xarxes contra la protagonista d''Els jocs de la fam'

"Pots matar-me amb el teu odi però tot i així m'aixecaré com l'aire", ha respost l'exnoia Disney

abertran32183625 151216135616

abertran32183625 151216135616

1
Es llegeix en minuts

En plena promoció de la pel·lícula 'Els jocs de la fam', Jennifer Lawrence s'ha burlat de Lindsay Lohan. L'actriu ha anat al plató de la televisió CBS, on ha fet una comparació poc afortunada sobre els problemes amb les drogues que ha tingut Lindsay Lohan.

En l'entrevista, Lawrence ha comentat que el seu treball li ha generat un excés d'estrès i que normalment ho somatitza vomitant: "Segueixo endavant fins que el meu cos em diu: 'Si no la fem vomitar o desmaiar no s'aturarà'".

Llavors ha afegit la comparació que ha generat controvèrsia: "Arribo a un punt de cansament a un grau de Lindsay Lohan, però sense drogues o alcohol". Aquesta declaració ha generat tota mena de reaccions a les xarxes.

"ACABES DE PERDRE UNA FAN"

Notícies relacionades

Una de les primeres a donar resposta a les paraules de Lawrance ha sigut la germana petita de Lohan, Aliana, que ha sortit a defensar Lindsay. L'actriu i model de 21 anys ha escrit un tuit dient: "Mai donaré vida a la negativitat, però es tracta de la meva família. En desacord amb Jennifer Lawrence. Acabes de perdre una fan".

No obstant, tampoc ha trigat gaire a reaccionar l'al·ludida que, com la seva germana, també ho ha fet a través de les xarxes. Lindsay Lohan ha piulat donant les gràcies a la seva germana per sortir en defensa seva i s'ha referit a l'escriptora nord-americana Maya Angelou. El tuit en qüestió ha anat acompanyat d'una foto on apareixia una de les cites més conegudes de l'escriptora: "Pots disparar-me amb les teves paraules. Pots ferir-me amb la teva mirada. Pots matar-me amb el teu odi. Però tot i així jo m'aixecaré com l'aire".