CRÍTIQUES A DOJO

Indignació pels 'selfies' a París de Carlos Herrera i Albert Rivera

Els tuiters titllen de "vergonya aliena" i de "postureig" els missatges del periodista i del líder de C's

Les imatges de la polèmica, el selfie de Carlos Herrera i la dAlbert Rivera, també a París, fa un any.

Les imatges de la polèmica, el selfie de Carlos Herrera i la dAlbert Rivera, també a París, fa un any. / TWITTER

2
Es llegeix en minuts

Els tuiters no han passat per alt dues fotos que circulen des de fa unes hores a la xarxa: un 'selfie' del periodista Carlos Herrera davant la sala de concerts Bataclan, i un muntatge pujat a la xarxa aquest cap de setmana pel líder de Ciutadans, Albert Rivera, amb la torre Eiffel de fons. Si en el primer cas la gent critica la cara "forçada" i el "postureig" del periodista de la COPE, en el segon, recriminen al polític que aprofiti la tragèdia que té commocionat tot el món (i en què van morir més de 130 persones i més de 250 estan greus) per recordar que ell també va estar a París, ¡fa un any!, per celebrar el seu aniversari.

TRAGÈDIA I AUTOPROMOCIÓ

Intentar casar l'autopromoció amb el xoc pels atemptats gihadistes de París sembla una mala combinació, si es jutja pels comentaris implacables --i en alguns cas furibunds-- que les dues personalitats han rebut a Twitter.

Herrera, que és a la capital francesa per cobrir in situ tot el que passa després dels atemptats, es va fer una autofoto aquest diumenge a la nit davant la sala de festes Bataclan, el punt on els terroristes van matar més gent (89 persones).

Notícies relacionades

La pluja de piropos i crítiques ha sigut gairebé tan gran com la ràfega de mems que li han dedicat al comunicador.

Per la seva part, Albert Rivera, que des de la tragèdia s'ha canviat la foto de perfil per la de la bandera francesa amb un crespó negre, va aprofitar dissabte, en plena cúspide informativa, per recordar que "París també és casa nostra", i que "l'any passat en aquestes mateixes dates" hi va estar celebrant el seu aniversari.