FOTO A INSTAGRAM

Pamela es despulla per la seva curació de l'hepatitis C

Pamela es despulla per la seva curació de lhepatitis C_MEDIA_1

Pamela es despulla per la seva curació de lhepatitis C_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Pamela Anderson sempre ha explotat el seu costat sexi, així que no hauria d'estranyar ningú que s'hagi despullat, una vegada més, per celebrar que s'ha curat de l'hepatitis C que patia. No tan sols això. La intèrpret canadenca es va desvestir davant una càmera i va compartir la fotografia amb els seus seguidors a Instagram en la qual apareix sobre un sofà blanc d'un vaixell durant una travessia en aigües de Cannes tapant-se el que pot amb els braços i amb un somriure d'orella a orella.

Anderson, que té dos fills, va confessar el 2002 que patia hepatitis C des de feia tres anys a l'encomanar-se per haver compartit l'agulla amb què s'havia tatuat amb la parella que va tenir entre el 1995 i el 1998, el rocker Tommy Lee (aquesta malaltia també es transmet per transfusions de sang, injeccions amb instruments contaminats...).

Notícies relacionades

Alguns anys més tard, l'exconilleta de Playboy, que ara té 48 anys, va explicar a la revista People que estava en vies de curació de la malaltia perquè estava provant un medicament, no tenia «cap dolor» ni efectes secundaris. I, a més a més, que estava fent una vida més o menys normal: «Fa 16 anys era un sentència de mort. Malgrat que de cara a l'exterior jo aparentava tenir confiança, crec realment que va ser un núvol negre que va planar sobre mi», va assenyalar.

«Reso perquè tots aquells que viuen amb hepatitis C puguin obtenir o es puguin permetre el tractament», va escriure l'actriu a les xarxes socials.

Temes:

Hepatitis C Cine