PREESTRENA DE 'SALVADOS'

Julio Iglesias augura "emocions" en el cara a cara entre "els xavals" Pablo Iglesias i Albert Rivera

El cantant ha comentat l'actualitat política i ha desgranat anècdotes en el retorn del programa de Jordi Évole

"Això és Espanya", diu per resumir la manera en què el "meravellós" Iker Casillas va sortir del Reial Madrid

Julio Iglesias conversa amb Jordi Évole en la preestrena de ’Salvados’.

Julio Iglesias conversa amb Jordi Évole en la preestrena de ’Salvados’.

2
Es llegeix en minuts

 Julio Iglesias ha sigut el convidat del programa amb què Jordi Évole ha començat a escalfar motors per al retorn oficial de 'Salvados', diumenge que ve, amb un cara a cara entre Pablo Iglesias i Albert Rivera. El cantant ha augurat moltes "emocions" per als espanyols amb el cara a cara entre "aquests dos xavals". "Fan que els partits PP i PSOE s'espavilin", ha apuntat un Iglesias que ha declinat mostrar les seves preferències per l'un o l'altre perquè, ha dit, no els coneix. A més, el pròxim 20-D, no votarà.

En els 15 minuts que ha durat l'entrevista, Iglesias ha comentat les seves relacions amb destacats dirigents, des de José María Aznar, Felipe González, els Clinton Hugo Chávez, i també ha parlat de la seva relació amb Espanya, un país on si hi visqués --el cantant viu i paga els seus impostos a la República Dominicana--, "guanyaria molts menys diners".

Quan Jordi Évole li ha preguntat pel club de la seva vida, el Reial Madrid, i per la sortida d'Iker Casillas, Iglesias ho ha tingut clar: "Això és Espanya. És injust que a un meravellós porter la gent el xiuli al seu camp. És horrible. Això no existeix en un altre lloc", ha afirmat abans de mostrar-se comprensiu amb la decisió de Casillas d'anar-se'n al Porto. "Jo també me n'hauria anat".

"I HO SAPS"

De la seva relació amb els polítics, Iglesias ha destacat la seva faceta humana. "Simpàtic" és el qualificatiu que els ha caigut tant a Aznar, com a González, com a Chávez. L'únic que no ha merescut cap elogi ha sigut Donald Trump: "És un gran injust. Un equivocat", ha dit abans d'apostar per Hillary Clinton com a presidenta dels EUA. 

Notícies relacionades

D'episodis polèmics de la seva vida com actuacions davant dictadors com Obiang, Iglesias ha assegurat no estar-ne penedit. "Et critiquen però després veus que tothom es fa la foto amb Obiang. ¿Per què he de limitar-me jo? Jo canto per als pobles", ha dit.

Iglesias ha acabat l'entrevista amb un desig còmplice per a Évole i 'Salvados': "Que te vaya bonito. I lo sabes". Després d'aquest moment, Évole ha mostrat un aperitiu del cara a cara entre Pablo Iglesias, àlies 'Coleta Morada' en paraules del presentador, i Albert Rivera, àlies 'Naranjito'. Tots dos han coincidit a citar la cançó 'Soy un truhán, soy un señor' com la seva favorita de Julio Iglesias. "Espero que discrepeu més en el cara a cara", els ha deixat anar Évole. "Discreparem", li ha promès Rivera.