EL CAS ES COMPLICA

El suïcidi de Cathriona White esquitxa Jim Carrey

Les pastilles que va ingerir la jove maquilladora estaven prescrites amb el pseudònim del còmic

Ara s'ha sabut que la noia estava casada amb un altre home quan es va suïcidar

Jim Carry i la seva ex, la maquilladora Cathriona White.

Jim Carry i la seva ex, la maquilladora Cathriona White.

1
Es llegeix en minuts

La investigació de la mort de Cathriona White, l'exnòvia de Jim Carrey, ha fet un gir de 180 graus. Segons 'The Hollywood Reporter', la maquilladora estava casada amb un altre home, del qual no s'ha revelat la identitat.

Per un altre costat, les pastilles que es van trobar al costat del cadàver de la jove podrien haver sigut prescrites per a Carrey.

CASADA AMB UN ALTRE HOME

Un especialista forense de Los Angeles revelava que el cos de White, de 30 anys, no havia sigut traslladat al seu país natal, encara, perquè el seu "marit" estava amb el tràmit.

"Tenim un marit com a parent pròxim de Cathriona White. No donarem més informació d'aquesta persona, però sí que és del nostre coneixement que ella estava casada", comentava una font a la publicació, que afegia que la jove estava separada del misteriós home i que planejava demanar-li el divorci al desembre.

CÒCTEL DE TRES FÀRMACS

Notícies relacionades

No obstant, aquesta no és l'única penombra d'un cas d'aparent suïcidi que comença a complicar-se. Segons el portal TMZ, les pastilles amb què es va suïcidar portaven l'àlies del protagonista de 'La màscara'. A una setmana que es facin públics els primers resultats de l'autòpsia, s'ha sabut que la jove va ingerir una barreja de tres substàncies: Ambien, per calmar l'insomni; el Percocet, un opiaci per al dolor, i Propranolol, medicament utilitzat per pal·liar l'ansietat.

Fa uns dies, l'intèrpret de 53 anys i la germana de la seva exparella es van reunir a Los Angeles per tractar d'agilitzar el trasllat de les restes de la jove al seu país. A més, se'ls hauria vist entrar a l'apartament en què White va aparèixer morta fa una setmana.