SEGONA EDICIÓ DEL BARCELONA DESIGNERS COLLECTIVE

Gran festa del disseny a La Roca Village

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

La Roca Village es va convertir ahir en una gran festa del disseny més punter. Un nodrit grup de creadors emergents procedents de diferents àmbits artístics, com Alex Trochut, Brosmind, Andreu Carulla, Bussoga, Ölend, Paloma Wool, Txell Miras Martina Pont, es van donar cita en la posada en marxa d'una nova pop-up boutique amb una mostra de les seves propostes, en el marc del projecte Barcelona Designers Collective, creat per La Roca Village i que en aquesta segona edició ha comptat amb la col·laboració del FAD (Foment de les Arts i del Disseny).

Des d'avui fins al 8 de novembre, mig centenar de joves dissenyadors donaran a conèixer les seves idees, que conviuran amb les d'altres firmes nacionals i internacionals que també s'exposaran i es comercialitzaran. Tots ells van disfrutar de la vetllada, que va comptar a més amb l'assistència de consolidats professionals de diferents disciplines que no només han apadrinat la iniciativa, sinó que també s'hi han implicat i formen part del conjunt d'experts que han avalat els productes i els participants.

Aquest grup de gurus del disseny, que està presidit per Nani Marquina i compta amb la participació especial de Fern Mallis, creadora de la New York Fashion Week, no es va perdre la inauguració d'aquest gran aparador de la moda.

Notícies relacionades

Durant la presentació, Elena Foguet, directora de Value RetailSpain, que va exercir d'amfitriona a La Roca Village, en representació de Value Retail, propulsors d'aquesta iniciativa, va explicar que «és un projecte jove, seriós, professional i amb recorregut», i va afegir: «L'objectiu és ajudar tot talent de moda i disseny industrial, que desitja que el seu producte arribi al client final».

DIFERENTS DISCIPLINES / Entre les diverses obres exposades figuren els plats que Andreu Carulla va dissenyar en exclusiva per a El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món; els pòsters d'Alex Trochut; les ulleres de moda Woodys dissenyades en fusta o les peces de Xisqueta, elaborades amb llana d'ovelles autòctones del Pirineu. Van assistir a la cita els dissenyadors Josep Abril i Pablo Erroz; l'empresari de joieria Joan Olivera Bagués; el fotògraf Manuel Outumuro, el creatiu Toni Segarra i l'il·lus-trador Conrad Roset.