Isabel Preysler: "Ens hem fet inseparables i no volem perdre ni un minut"

Parla per primera vegada de la seva història d'amor amb Mario Vargas Llosa en una entrevista

Isabel Preysler parla per primera vegada del seu festeig amb Mario Vargas Llosa a ’¡Hola!’.

Isabel Preysler parla per primera vegada del seu festeig amb Mario Vargas Llosa a ’¡Hola!’.

2
Es llegeix en minuts

Com era d'esperar, aquesta setmana Isabel Preysler ha parlat per primera vegada de la seva història d'amor amb Mario Vargas Llosa en una exclusiva per a 'Hola!', la seva publicació de capçalera. La viuda de Miguel Boyer aborda sense embuts el seu idil·li amb el nobel peruà. "Ens hem fet inseparables i no volem perdre ni un minut", assegura. 

"Volem viure aquesta experiència d'una manera que enriqueixi tots els aspectes de la nostra vida", afegeix sobre una relació que cap dels dos es planteja a la lleugera, ja que tots dos esperen tenir un llarg futur junts. "Esperem que la nostra sigui una relació llarga, duradora i feliç en què sempre recolzaré Mario perquè escriure segueixi sent una part essencial en la seva vida”, subratlla Preysler.

La relació va començar fa mesos però la parella no ha presumit de la seva felicitat davant el món fins fa uns dies, coincidint amb la festa que Porcelanosa va celebrar la setmana passada a Nova York. La reina de cors ha aprofitat aquesta cita per concedir la primera entrevista des que van saltar els rumors. "L'amor sempre és el mateix, però, com diu Mario, l'experiència afegeix al sentiment certa saviesa", detalla Isabel, que no escatima detalls sobre com està vivint de nou l'amor als seus 64 anys amb l'escriptor, de 79.

Al llarg de l'entrevista, Preysler explica des de com va començar la seva relació fins a com estan ara i com viu l'enrenou mediàtic: "L'amistat va començar fa 30 anys, a través d'una entrevista que li vaig fer a Mario per a '¡Hola!' a Saint Louis. Fa poc la nostra relació va agafar un altre caire i vam decidir no ocultar-la. A Londres vam viure un moment molt intens i, des d'aleshores, la nostra relació s'ha anat consolidant i estem segurs del que hem fet", assegura.

"HE SENTIT EL SUPORT DE TOTS ELS MEUS FILLS"

La filipina també deixa clar que "no ha sigut una decisió precipitada", que ha sentit el suport de tots els seus fills en tot moment i que la vida l'ha tornat a sorprendre: "M'ha demostrat una vegada més que és molt més rica i inesperada del que et pots imaginar”.

Notícies relacionades

Respecte a l'enrenou mediàtic que han originat, Preysler explica que ella s'imaginava que n'hi hauria, encara que no tant, però que l'escriptor s'ha sorprès. "No està acostumat que el persegueixin sense parar i, encara menys, a llegir tantes coses que no són certes". No obstant, després afegeix: "Sabia perfectament on es ficava i el que havia decidit; s'hi ha adaptat molt bé i fa esforços per aguantar la intrusió mediàtica en la seva vida privada. Diguem que s'ho agafa amb paciència i esperit esportiu".

Per últim, la 'socialité' parla de les seves paradisíaques vacances amb el nobel a l'illa de Mustique, al Carib, on van estar allotjats durant diverses setmanes en una luxosa vil·la. "Hem pogut parlar molt i coneixe'ns millor. Hem sigut molt feliços i ha servit per reforçar la nostra relació", explica.