IDIL·LI CONSOLIDAT

Alberto Fabra i Silvia Jato, nova parella

mrocavalencia 22 7 15 politica alberto fabra lexpre150803193141

mrocavalencia 22 7 15 politica alberto fabra lexpre150803193141

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El joc de paraules graciós ja s'ha posat en marxa. La presentadora de televisió Silvia Jato ha passat de Pasapalabra Pasalafabra, ja que surt amb l'expresident de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra. Estan junts des de principis d'any. La parella va iniciar la seva història fa uns mesos, però no ha sigut fins ara que el festeig ha sortit a la llum. El polític valencià, de 51 anys, i l'exmodel gallega, de 44, es van conèixer a principis d'any en una festa i van començar una relació que va vent en popa, segons l'entorn del polític del PP.

Encara que ja no amaguen la relació, ni l'un ni l'altra han volgut de moment parlar-ne amb els mitjans, que han sigut testimonis, no obstant, de la gran complicitat que els uneix.

Malgrat que s'han convertit en la parella sorpresa de l'estiu, la relació sembla consolidada. Així, tots dos han presentat ja entre si els fills que tenen de relacions anteriors. Fabra en té dos, un noi de 20 anys i una noia de 14, fruit del seu matrimoni amb Cristina Fortanet, de qui es va divorciar fa dos anys, mentre que Jato en té tres amb el seu exmarit, l'aviador Eduardo San Román: un nen de 13 anys, una nena de 10 i una altra de 6.

Notícies relacionades

Des de la seva separació, a Fabra no se li han conegut relacions, mentre que Jato  va estar sortint durant un any amb Enrique López, jutge del Tribunal Constitucional. La parella va trencar l'octubre del 2013.

La presentadora s'ha convertit aquests mesos en el millor suport per a Fabra, que ha perdut la presidència de la Comunitat Valenciana i al setembre se n'anirà a viure a Castelló, on exercirà de senador territorial de la Cambra Alta. Jato seguirà tenint la seva residència a Vigo, on presenta el programa Na nosa nube i l'espai diari Boas Tardes a la televisió gallega.

Temes:

Silvia Jato