A SAN DIEGO

Han Solo reapareix per besar la Princesa Leia

Harrison Ford fa la seva primera aparició pública després de l'accident d'avioneta en la promoció de 'El despertar de la força'

Harrison Ford besa Carrie Fisher, a San Diego. 

Harrison Ford besa Carrie Fisher, a San Diego. 

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Gairebé quatre dècades més tard Han Solo ha tornat a besar la Princesa Leia per deliri del personal. Va passar divendres en la convenció Comic Con de San Diego davant centenars de fans de la saga 'La guerra de les galàxies', que està promocionant l'última entrega del filó: 'El despertar de la força', que s'estrenarà el 18 de desembre.

No ho podien haver orquestrat millor. Harrison Ford (l'heroi Han Solo) va reaparèixer després de l'accident d'avioneta i no va dubtar a besar (tímidament, això sí) Carrie Fisher, l'actriu que va interpretar, amb la icònica ensaïmada, a la galàctica princesa. 

 “Estic bé. He vingut caminant fins aquí. Em vaig sentir molt satisfet quan vaig llegir el guió. Em va semblar molt notable, ben escrit i amb novetats i intrigues interessants. Així que estic molt satisfet de formar part de la pel·lícula", va declarar l'actor.

Notícies relacionades

L'intèrpret, que va ser fuster abans de ficar-se en les mil i una aventures que li ha deparat la ficció, va recordar que aquella primera entrega de 'La guerra de les galaxias' va ser la que li va permetre construir-se una carrera plena d'èxits. "Estic molt agraït a la oportunitat que vaig tenir en aquell primer film i de l'èxit que va tenir. És fantàstic tornar", va anunciar.

Junt amb Ford van aparèixer el director de la nova pel·lícula, J.J. Adams, i resta de els intèrprets: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, entre altres. No compartirà ni petons ni altres escenes amb Carrie Fisher, desapareguda des de fa lustres de la gran pantalla, però curiosament sí que hi actuarà la seva filla, Billie Lourd.

Temes:

Carrie Fisher