EL XEF PROVA UN APERITIU INSPIRAT EN UN LOGO D'URMENETA
Roca es menja un 'toro'
Roca es menja un toro_MEDIA_1 /
Joan Roca i altres referents de la gastronomia com el mexicà Enrique Olvera, xef de Pujol (16è millor restaurant del món segons Restaurant), el japonès Yukio Hattori; José Mari Aizeaga, director del Basque Culinary Center, i Carlo Petrini, fundador del moviment Slow food, van apadrinar el Cheftis Bull, un aperitiu creat per la família Idoate a partir del toro dissenyat per Mikel Urmeneta (Kukuxumuxu) que representa els restaurants de la família (Europa-una estrella Michelin-, Alhambra i El Merca'o). L'esnack està fet de tonyina (també anomenada toro); les banyes, de nap daikon; i l'arena, de pa deshidratat amb soja i salsa mirin. Les potes són els filferros recargolats que envolten els suros de les ampolles de cava. A la foto, Urmeneta, Hattori, Juan Mari Idoate, Roca, Aizeaga, Olvera i Petrini.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona