EXCLUSIVA D'UN DIARI TURC

Richard Gere besa la seva nòvia gallega

Richard Gere besa  la seva nòvia gallega_MEDIA_1

Richard Gere besa la seva nòvia gallega_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El diari turc Habertürk publicava aquest dilluns en exclusiva la foto del primer petó de Richard Gere amb la seva nova nòvia, la jove gallega Alejandra Silva. L'idil·li de la parella, que va ser enxampada per un paparazzi a la localitat siciliana de Taormina, on han assistit al festival de cine de la ciutat, es faria d'aquesta manera públic després d'un any de relació.

Notícies relacionades

Gere, de 65 anys, li dobla l'edat a Alejandra Silva, que en té 32 i és filla d'Ignacio Silva, exvicepresident del Reial Madrid. Tots dos estan en procés de divorci de les seves respectives parelles. Gere (que va estar casat amb la model Cindy Crawford), de la seva segona dona, l'actriu Carey Lowell, amb qui ha compartit els 12 últims anys, i Silva, de Govind Friedland, fill d'un ric empresari miner nord-americà.

La foto de Habertürk mostra Gere i Silva fent-se un petó en una terrassa, però no és l'única imatge pública de la parella que es coneix, ja que mitjans com l'alemany Bild o el portal brasiler Terra ja han publicat instantànies de tots dos dinant molt apassionats a l'aire lliure.

Temes:

Richard Gere