DIVA MALHUMORADA

Un pallasso fa sortir de polleguera Jennifer Lopez

El 'clown' Richie the Barber tira confeti al seu nou tallat de cabells 'bob'

Un pallasso tira confeti a Jennifer Lopez a l’aeroport de Los Angeles. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Aprofitant que arriba el 'carloret' de l'estiu són moltes les famoses que aposten per sanejar-se els cabells i, fins i tot, fer-se un canvi d'estil. Jennifer Lopez s'ha sumat a la tendència i s'ha unit al club 'bob', en què ja regnen Letiziao l'actriu Jessica Alba. Doncs bé, la diva del Bronx, amb jersei de punt fins al coll i melic a l'aire, es va disposar dimarts a agafar un avió a l'aeroport de Los Angeles rumb al Marroc.

Anava parapetada darrere unes ulleres de sol i amb l'aspecte seriós, però orgullosa del seu nou 'look'. Fins que va arribar el pallasso Richie the Barber a espatllar-li la desfilada camí de l'embarcador. El 'clown', conegut a Hollywood pels seus numerets a famosos, li va tirar confeti a l'artista, que va rebre la broma serrant les dents. S'ha de recordar que el mateix subjecte 'va atacar' fa un any les germanes Kardashian, Khloé i Kourtney, que van acabar demandant-lo.

JLo va aguantar el tipus com va poder, però els vidres foscos de les seves ulleres deixaven veure que la pallassada només li havia agradat a Richie. Sense perdre gens de glamur, la cantant es va anar traient els paperets de colors de la melena.

Notícies relacionades

A l'arribar al Marroc, ni rastre de la 'caspa' artificial: