'STRIPTEASE' DE LA PARELLA TELEVISIVA

«Som tan sexuals com sembla»

Kiko Matamoros i Makoke es despullen a 'Interviú'

Només amb un antifaç.

Només amb un antifaç. / INTERVIÚ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

«Som tan sexuals com sembla. Fins i tot més». Una declaració pujada de to, sens dubte. Però poca cosa comparada amb les espectaculars i sensuals (o directament calentes) fotos que acompanyen aquestes paraules. Són de Kiko Matamoros, de 58 anys, i la seva dona, la model Makoke (en el seu DNI consta com a María José Ramos), de 45, que recreen un llibre convertit en pel·lícula (50 ombres d'en Grey) en un espectacular reportatge de la revista Interviú abans del seu anunciat casament, d'aquí tres mesos i després de 17 anys de convivència.

El setmanari, que surt avui a la venda, despulla els cossos i els secrets d'aquesta parella tan popular en programes com Sálvame, on ell és un dels col·laboradors fixos i destacats de l'espai que presenta Jorge Javier Vázquez. Vist el reportatge, segur que serà analitzat fins al més mínim detall al plató de Tele 5. Tant les fotos com les confessions. Perquè n'hi ha, i són moltes, i molt eròtiques.

Un dels secrets que la parella brinda al lector és que la primera vegada que van fer l'amor no va ser de pel·lícula (expressió encertada ja que el film que protagonitzen Dakota Johnson i Jamie Dornan inspira la sessió fotogràfica). També comenten que comparteixen les seves fantasies sexuals, recorden la seva primera vegada (hi va haver sorpresa), admeten que han rebut més d'una proposta deshonesta, parlen del porno, s'atreveixen a respondre si usen joguines sexuals, no refusen preguntes sobre relacions homosexuals...

ÈXIT ENTRE GAIS I LESBIANES

Notícies relacionades

Així, per exemple, el que va ser representant de Carmina Ordóñez assegura que ha arribat a perdre el coneixement en alguna trobada sexual. I l'explosiva presentadora assegura: «Alguna vegada he fantasiejat amb una altra dona. Tots dos tenim molt èxit entre gais i lesbianes». En fi, un autèntic striptease que va més enllà de les fotografies. «Ens agrada ser la fantasia sexual dels espanyols», proclamen molt segurs del seu sex appeal. Són 16 pàgines de reportatge amb un pòster central inspirat en el supervendes Cinquanta ombres d'en Grey.

L'espectacular número que avui ha arribat als quioscos inclou, a més a més, un extens i divertit suplement de 68 pàgines dedicades a la història de l'humor gràfic que ha passat per la revista. Aquest especial compta amb les firmes convidades de grans de l'humor actual, com El Gran Wyoming, Santiago Segura, Ana Morgade i l'incansable Francisco Ibáñez.