BELLESA ALTERNATIVA

Tess Munster, la primera supermodel talla XXL

La jove de Mississipí, d'1,65 cm d'estatura i 120 quilos de pes, acaba de fitxar per la famosa agència Milk Model Management

A través del seu blog defensa les dones amb talles grans orgulloses del seu físic

2
Es llegeix en minuts

Tess Munster es defineix com una model de talles grans, maquilladora artística, activista positiva del seu cos i 'blogger' amb seu a Los Angeles. Però Tess Munster és molt més que això. Els seus 120 quilos de pes i els seus 1,65 cm d'estatura l'han convertit en la primera model d'aquestes característiques del mercat, després de firmar un contracte amb Milk Model Management, una de les agències més importants del món.

Aquesta jove de Mississipí, de 29 anys, arriba com un terratrèmol disposada a revolucionar el món de la moda amb les seves mides i promocionar un missatge d'acceptació entre les dones que, com ella, no compleixen els cànons de bellesa establerts.

Les xarxes socials han estat i són el seu punt fort i té milers de seguidores que han vist un lloc de referència de bellesa alternativa on trobar missatges d'ànims i suport.

FENOMEN A LA XARXA

A través d''effyourbeatystandards' (fora els cànons de bellesa estàndard), una pàgina d'Instagram creada per la jove l'any 2013 perquè les dones s'uneixin per celebrar les seves mides úniques, l'agència de models Milk Model va contactar amb ella atreta per la capacitat de transmissió de missatges positius a la gent i pel seguiment dels seus fans.

El nom del compte aviat es va fer  'hashtag' a Twitter i la xarxa social de l'ocellet es va unir a servir de punt de trobada de fotografies i missatges de dones amb talles grans orgulloses del seu pes i de compartir-ho.

Tess va néixer l'any 1985 en un petit poble de Mississipí i des de sempre va ser una nena diferent de les altres. Les seves corbes, la seva pell clara i el seu aspecte físic aviat es van convertir en objecte de burles i de 'bulling'.

En plena adolescència, amb 15 anys, Tess se sentia atreta pel món de les models i la bellesa i, encara que es va presentar a un càsting de models de talles grans i va ser rebutjada, la seva perseverança li va infondre la paciència que necessitava per no rendir-se.

MAQUILLATGE ARTÍSTIC

Sense apartar-se del món que l'apassiona, la noia va provar sort amb el maquillatge artístic, on a poc a poc va demostrar una increïble confiança que li va obrir importants portes com a estilista, directora creativa de desfilades, etcètera.

Notícies relacionades

Malgrat el seu èxit laboral, Tess sentia que alguna cosa li faltava i es va traslladar a Los Angeles per provar sort com a model. El 2010 va començar la seva carrera i des d'aleshores ha anat filant triomf rere triomf fins a aconseguir colar-se en els mitjans de tot el món.

Ara Tess Munster, que vols ser coneguda com a Tess Holliday, pel seu compromís amb el fotògraf Nik Holliday, pretén continuar portant el seu missatge positiu i d'acceptació com a mitjà per perseguir els somnis de totes aquelles dones que se sentin identificades amb ella.

Temes:

Moda Models