LA SEMBLANÇA AMB EL TERRORISTA AGITA LA XARXA

Berto se'n riu de l'enrenou amb el 'bessó iemenita'

Nasr bin Ali al-Anesi, un dels líders d’Al-Qaida.

Nasr bin Ali al-Anesi, un dels líders d’Al-Qaida.

1
Es llegeix en minuts
MARISA DE DIOS / BARCELONA

Així, de cop, dimecres les xarxes es van omplir de missatges sobre la semblança de Berto Romero amb un dels líders d'Al-Qaida. «Estic acostumat que cada dues setmanes em treguin una semblança amb algú: Flipy, Torrente Ballester, Luis Piedrahita o qualsevol amb ulleres», diu amb resignació l'humorista, que va ser víctima a les xarxes socials d'una nova semblança raonable.

En aquesta ocasió, amb algú amb qui a ningú li agradaria que el comparessin: Nasr bin Ali al-Anesi, un dels caps d'Al-Qaida al Iemen que va reivindicar a través d'un vídeo l'autoria de l'atac a París contra el setmanari satíric Charlie Hebdo.

Notícies relacionades

Al llarg de tota la tarda, Twitter es va inundar de tuits referents al bessó iemenita de l'humorista català. El company d'Andreu Buenafuente En el aire, de La Sexta, s'ho va prendre amb humor i filosofia, com és habitual en ell. «Tampoc hi havia cap tipus d'acritud en la comparació, i era certa», va confessar ahir a EL PERIÓDICO. Així que, al final, va acabar responent a Twitter: «Tothom té un doble en algun lloc del món. Quina sort la meva, collons». I va afegir: «Era una tarda tranquil·la per a mi fins que algú ha tret el tema màquines de reconeixement facial als aeroports».

Berto i Buenafuente van optar per no mencionar el tema perquè, a part de la similitud, no volien portar el tema més enllà ni volien «humanitzar un paio que estava reivindicant, entre altres coses, els atemptats de l'11-M a Madrid». «No ens venia de gust fer humor amb això», va dir contundent. La part positiva: «Vaig rebre whatsaps de gent amb qui feia un any que no parlava».