BROMA TELEVISADA

Brad Pitt escup al polèmic entrevistador Galafianakis

L'actor li va llançar un xiclet a la cara quan li va preguntar per la seva exdona, Jennifer Aniston

L’actor es va enfadar quan Zach Galafianakis li va preguntar per Jennifer Aniston. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Brad Pitt va fer gala, encara que de broma, de les seves males maneres a l'escopir-li un xiclet a  la cara a l'entrevistador Zach Galafianakis ('Fuerte resaca en Las Vegas') quan aquest li va preguntar durant una entrevista per la seva exdona, Jennifer Aniston, i per la seva dona actual i mare dels seus fills, Angelina Jolie.

Galafianakis, famós per posar al límit els entrevistats que van al seu programa, 'Between two ferns' (a través del portal 'Funny or die'), va fer sortir de polleguera Pitt quan li va dir: "Digue'm com va ser la primera vegada que vas posar els ulls en Angelina Jolie? ¿Va ser com una d'aquelles històries d'amor clàssiques, com quan Ross va veure per primera vegada Rachel [Aniston]? ¿Coneixes aquest xou, 'Friends'? ¿L'has vist?"

El protagonista de 'Seven' va callar uns segons, i de fons es va sentir la sintonia de la popular sèrie 'Friends', 'I'll be there for you'. Pitt va començar a mastegar amb força el xiclet que tenia a la boca, s'estava escalfant. I, després de dir: "M'agrada aquesta cançó", li va escopir el xiclet a la cara al presentador, amb tanta punteria que li va encertar de ple l'ull. Després, el presentador es va posar el xiclet a la boca i l'hi va tornar a l'actor, que, sense pensar-s'ho dues vegades, ¡el va tornar a mastegar!

IMPERTINENT

Notícies relacionades

L'impertinent Galafianakis també li havia fet abans altres preguntes, com: "¿Quina edat tenies quan vas perdre la virginitat?", "¿és difícil per a tu mantenir-te bronzejat?" o "¿per què vius a l'ombra de la teva dona?".

Zach Galifianakis sol entrevistar reconeguts artistes que acaben reaccionant a les seves incòmodes preguntes. La seva popularitat a la web va provocar, fins i tot, que el president nord-americà, Barack Obama, acceptés la invitació.