ESTÀ ESTABLE DINS DE LA GRAVETAT

El marit de Mar Flores, ingressat amb malària a Eivissa

L'empresari Javier Merino ha estat treballant al Sudan i Kenya les últimes setmanes

Mar Flores, en el cinquè aniversari de ’Vanity Fair’.

Mar Flores, en el cinquè aniversari de ’Vanity Fair’. / Fernando Alvarado (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El marit de Mar Flores, l'empresari Javier Merino, està ingressat des de divendres a causa de malària a l'hospital de Can Misses d'Eivissa, segons ha informat 'El Periódico de Ibiza'.

Merino va arribar a l'hospital amb febre molt alta i malestar general. Els metges li van diagnosticar malària del tipus quatre, una de les variants menys perilloses de la malaltia. Ara està estable dins de la gravetat.

Merino va estar de viatge per motius laborals a l'Àfrica, en concret al Sudan i Kenya, on potser es podria haver contagiat la malaltia.

Ara està estable, dins de la gravetat.

Notícies relacionades

La malària es transmet mitjançant la picada del mosquit femella 'Anopheles', i els símptomes de la també coneguda malaltia del paludisme poden anar des de febre, calfreds, sudoració, mal de cap o nàusees i vòmits.

SUPORT DES DE LA XARXA

Mentrestant, Mar Flores intenta mostrar al seu marit tot el suport possible des de les xarxes socials. En aquesta ocasió, ha estat des del seu compte d'Instagram des d'on ha publicat una foto amb un missatge molt sentimental: "Tot Rei necessita la seva Reina". Amb aquestes paraules la model deixa clar que estarà al costat del pare dels seus fills per superar aquesta malaltia.

Temes:

Malària