Cara Delevingne i Kate Moss posen per primera vegada juntes

Les models britàniques presenten la campanya d'un perfum de Burberry

Les models surten juntes per primera vegada en la campanya del nou perfum de Burberry.  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Fa tres anys que és en el món de la moda, filla d'una família coneguda britànica, Cara Delevingne amb tan sols 22 anys ja es considera com la successora de la icona de la moda, Kate Moss. És per això que totes dues han posat per primera vegada juntes per a la campanya del perfum de Burberry, 'My Burberry''My Burberry'

En l'espot hi apareixen totes dues, a qui separen 18 anys de diferència, amb les clàssiques 'trenchs' de la firma i posant-se perfum l'una a l'altra. Les models britàniques han confessat disfrutar amb la sessió de fotos a càrrec del fotògraf Mario Testino, amb qui s'han divertit i s'han sentit molt còmodes. Cara Delevingne ha explicat: "Ha sigut meravellós treballar amb Kate, ha sigut la primera vegada. Tot i que la conec des de fa molt de temps, no l'havia vist mai treballant. En persona és igual d'al·lucinant, i fins i tot més magnètica, tothom estava pendent d'ella".

Notícies relacionades

Mentre que Kate ha dit: "Em va emocionar saber que treballaria amb Cara, sabia que passaríem una estona genial, i no hem parat de riure. Ha sigut un 'shooting' tan natural i senzill, només Cara, jo i els nostres 'trenchs', el que ha fet que poguéssim relaxar-nos i passar-nos-ho bé. ¡Quin dia més perfecte!".

Mals hàbits

No tothom està d'acord que la successora de Kate Moss serà Cara. Sí que guarden moltes coincidències, però sembla que Kate és un fenomen mundial difícil de superar. El que sí que és cert és que a totes dues els plouen els contractes publicitaris per ser imatge de les millors marques i tenir l'exclusiva de les seves desfilades --així ho va ser per a Kate quan desfilava a la passarel·la--. Però no només això. També les ha perseguit la polèmica per les drogues i les males companyies. Van ser molt sonades les fotografies de Kate consumint cocaïna publicades pel 'Daily Mirror' el 2005 i les de Cara publicades el 2013 agafant al sortir de casa una bossa amb el que semblava cocaïna.