PER USAR LA SEVA IMATGE

Lindsay Lohan demanda els creadors del videojoc GTA

L'actriu considera que el personatge de Lacey Jonas guarda semblances "inequívoques" amb ella

1
Es llegeix en minuts

L'actriu nord-americana Lindsay Lohan ha presentat aquest dimecres una demanda contra Take-Two Interactive i la seva filial Rockstar Games per incloure en el popular videojoc 'Grand theft auto V' (GTA) un personatge femení que guarda semblances "inequívoques" amb ella. Lohan feia mesos que preparava aquesta demanda per reclamar una indemnització per utilitzar la seva imatge sense el seu permís.

En la documentació presentada en un tribunal novaiorquès s'assegura que el personatge en qüestió, Lacey Jonas, és una clara referència a Lohan i imita el seu aspecte, el seu vestuari i fins i tot l'hotel de Los Angeles on la protagonista de 'Ponte en mi lugar' va viure durant un temps.

Notícies relacionades

Els jugadors poden particupar en una missió per ajudar que el personatge eviti l'assetjament dels paparazzis. 'Grand theft auto V' va sortir al mercat el setembre del 2013 i ha generat fins ara al voltant de 2.000 milions de dòlars en vendes.

Les queixes de Lohan són similars a les expressades anteriorment per Ellen Page, actriu que va participar en el videojoc 'Beyond: two souls' però que va veure com una altra empresa desenvolupadora de jocs, Naughty Dog, posava a la venda un títol ('The last of us') en què hi havia un personatge que s'assemblava a ella. Page es va molestar per aquest suposat ús de la seva imatge, però no va recórrer als tribunals.