DENUNCIA DOBLE MORAL

La filla de Bruce Willis i Demi Moore protesta en 'topless' contra la censura a Instagram

Scout Willis penja les seves fotos amb el tors nu passejant per Nova York

Scout Willis en ’topless’ per Nova York.

Scout Willis en ’topless’ per Nova York. / @Scout_Willis

1
Es llegeix en minuts

La filla de Bruce Willis i Demi MooreScout Willis, ha emprès una protesta contra la censura de cossos despullats a Instagram passejant per Nova York en 'topless'. Després, ha publicat les fotos, fetes per Mario Sorrenti, al seu compte de Twitter i ha apel·lat directament a la xarxa de fotografies escrivint: 'Legal a NY però no a Instagram' o 'El que Instagram no et deixa veure #FreeTheNipple (Llibertat per al mugró)'.

Les fotos van ser fetes dimarts a la tarda, quan la jove va sortir a passejar pel Lower East Side vestida només amb una faldilla. En les imatges, se la pot veure de cara, caminant per un carrer, i de perfil, acostant-se a mirar unes flors en un lloc del carrer. 

Denuncia la doble moral

Scout Willis, que és dissenyadora, porta setmanes protestant per la doble moral de la censura a la xarxa. De fet, com a perfil al compte de Twitter hi té la foto de Rihanna mostrant els pits a la revista 'Lui', unes imatges que Instagram va censurar perquè les considerava inapropiades. 

La filla dels populars actors critica que la plataforma censuri les fotos de Rihanna i, en canvi, permeti que un home com Dan Blizerian pengi fotos de dones amb els mugrons amagats darrere de pistoles.

Notícies relacionades