TENDÈNCIES DE MODA

L'home 'preppy' de Fuentecapala posa la nota de distinció a la Bridal Week

La passarel·la Gaudí Núvies tanca aquesta edició amb l'esperada celebració del 50 Aniversari de Pronovias

Vestits exposats a la Barcelona Bridal Week.

Vestits exposats a la Barcelona Bridal Week. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE / Barcelona

La Barcelona Bridal Week s'acomiada d'aquesta edició amb una jornada d'alt voltatge marcada pel talent de l'extremeny Pedro Jesús Vargas per a Fuentecapala. La primera desfilada dedicada únicament a l'home ha deixat el llistó molt alt i molt bon regust de boca entre els assistents. Fuentecapala aposta per un home molt masculí, amb barba i sobretot, atrevit.

La col·lecció 'Zero protocol' està inspirada en l'estil 'preppy' i en la sastreria tradicional italiana. Elegància i avantguarda en ‘looks’ en què sorprenen els vestits de jaqué, els pantalons de tub d'estil 'dandy', estampat de flors i figures geomètriques, i el 'jacquard'. Teixits com el vellut, el setí i la seda combinen amb colors arriscats per a un nuvi actual, com el blanc, el blau marí i el salmó.

Models de primera

No s'han volgut perdre la desfilada la dissenyadora d'home, Albéniz, que ha confirmat que no desfilarà en la pròxima edició de 080 Barcelona Fashion Week, i el presentador Jordi González. La col·lecció ha estat a l'altura d'uns models de primera línia com River Viiperi, Juan Betancourt, Ferran Calderón i Alexander Ardit.

Notícies relacionades

A primera hora del matí, obria la jornada el dissenyador valencià Miquel Suay amb una excel·lent col·lecció de núvia inspirada en els 'feliços anys vint'. Les Garçons dels vint i la pintora polonesa Tamara de Lempika han estat presents en aquesta col·lecció, dolça i elegant. Tampoc han faltat els recollits amb ones, les cintures més baixes, les transparències, les formes geomètriques, que recorden l'Art Decó, i els teixits d'organza.

Última jornada de Bridal Week

La Barcelona Bridal Week s'acomiada aquest divendres amb l'inici del Saló Noviaespaña, que estarà fins diumenge que ve i també amb les desfilades de Cabotine, Juana Martín i Carla Ruiz durant aquesta tarda. Finalment, arribarà l'esperat xou de Pronovias, que ha tirat la casa per la finestra en el seu 50 Aniversari, amb una desfilada en què es podrà veure Karolina Kurkova, i una festa a la qual assistiran personalitats com Bar Refaeli, Ana Boyer, Genoveva Casanova, entre altres.