Hollywood prepara una pel·lícula sobre la mare Teresa de Calcuta

La cinta es titularà 'I Thirst' i Keir Pearson, candidat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda', s'encarregarà del guió

La mare Teresa de Calcuta, al rebre el Nobel de la pau el 1979.

La mare Teresa de Calcuta, al rebre el Nobel de la pau el 1979.

1
Es llegeix en minuts
EFE / LOS ANGELES

Les productores Flame Ventures i Origin Entertainment han anunciat en un comunicat que preparen una pel·lícula sobre la vida de la mare Teresa de Calcuta, fundadora de les Missioneres de la Caritat i Premi Nobel de la pau el 1979. La pel·lícula portarà per títol 'I Thirst' i serà el primer llargmetratge autoritzat sobre la seva figura. Keir Pearson, candidat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda' (2004), s'encarregarà del guió del film.

Notícies relacionades

"La presentació que va fer Keir, el seu guió nominat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda' i el seu sensible retrat a 'Chavez' (pel·lícula que s'estrenarà aquest any) el converteixen en l'opció perfecta -segons el productor Tony Krantz-.No podem estar més entusiasmats de fer aquesta pel·lícula sobre una dona que va lluitar pel compromís absolut, la fe, la caritat i l'amor". Pearson s'embarcarà en un viatge de documentació per Calcuta, Índia i Tijuana durant el pròxim mes i començarà a escriure a finals de febrer. A finals d'any començarà el rodatge per poder estrenar la pel·lícula a la primavera o estiu de 2015.

En el projecte hi participa el Centre Mare Teresa de Calcuta, l'organització sense ànim de lucre dirigida pels administradors legals del seu fons fiduciari, que té com a objectiu promoure i recolzar el coneixement de la seva obra a través del seu estudi i difusió.