El triomf de l'actriu Adriana Ugarte

Les revistes destaquen l'èxit de la protagonista d''El tiempo entre costuras', que va acabar batent el rècord d'audiència

Adriana Ugarte en la portada de ’Diez Minutos’.

Adriana Ugarte en la portada de ’Diez Minutos’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Les revistes del cor destaquen aquesta setmana a la portada l'apoteòsic triomf d'Adriana Ugarte, protagonista d''El tiempo entre costuras', que va acabar batent el rècord d'audiències. 'Semana' titula 'Així és Adriana Ugarte: "Poso el cor en tot el que faig". La revista també destaca en portada l'escapada romàntica de David Bustamante Paula Echevarría a Londres, les vacances de Mette-Marit Haakon de Noruega a les illes Maldives i la reaparició de Carlota Casiraghi després de donar a llum el seu primer fill.

'Diez Minutos' també obre amb Adriana Ugarte. "Supero abans els cops forts que els petits problemes", declara l'actriu. La portada recull la notícia que Álex González, exnòvio d'Adriana, s'ha enamorat de la intèrpret Hiba Aboux, amb qui protagonitza 'El Príncipe', una sèrie de televisió que s'estrenarà el 4 de febrer a Tele 5. El setmanari dóna una altra exclusiva: la ruptura de Risto Mejide i Ruth Jiménez. L'entrevista la protagonitza José Luis Gil, que interpreta el personatge d'Enrique Pastor a 'La que se avecina'. Les apassionades vacances a les Maldives de Haakon Mette-Marit és una altra de les notícies destacades.  

Notícies relacionades

'Lecturas' dedica la seva portada a Terelu Campos. 'Terelu desesperada. Per què no aconsegueix aprimar-se ni deixar de fumar', titula. La revista destapa una exclusiva sobre el museu de Rocío Jurado. Segons l'alcalde de Chipiona, el poble no té ni un duro per culpa del museu, que no s'acaba d'inaugurar mai. En destacats, el triomf d'Adriana Ugarte, el viatge a Londres de Paula i Bustamante i les primeres fotos de Carlota Casiraghi convertida en mare.

'¡Hola!' obre amb les fotos de Letizia, en la seva reaparició després del cap de setmana d'esquí del príncep Felip a Formigal, i de Carlota, després de donar a llum al seu fill Raphaël. Així mateix, revela tots els detalls del fastuós casament religiós als Alps d'Andrea  Casiraghi Tatiana Santo Domingo. També destaca el primer aniversari de Milan, el fill de Piqué i Shakira, les primeres fotos de la infanta Cristina després de la seva imputació i el viatge familiar de Bustamante Paula Echevarría a Londres.