EN EL PROGRAMA D'ELLEN DE GENERES

Colin Farrell revela que va mantenir una relació amb Elizabeth Taylor abans de morir

Els dos actors van mantenir un idil·li dos anys abans de morir l'actriu de 'Cleopatra'

Colin Farrell, l’última parella d’Elizabeth Taylor. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Durant el programa de dilluns passat d'Ellen De Generes a la CBS, l'actor Colin Farrell ha fet una sorprenent declaració, que la seva última relació romàntica ha estat la que va mantenir amb Elizabeth Taylor. L'estrella de 'Miami Vice' i 'Total Recall' té 37 anys mentre que la immortal Cleopatra de Hollywood va morir el 2011 als 79 anys. "Va ser la meva última relació romàntica, encara que no va arribar a consumar-se", li va explicar en directe a DeGenerees.

Els dos actors van mantenir aquesta estreta relació durant dos anys.

En el programa de DeGeneres, l'actor irlandès va explicar com va començar tot. Quan va néixer el seu fill petit, Henry, que ara té 4 anys --el seu fill gran, James, en té 10-- va topar a l'hospital amb el mànager i un amic íntim de Liz Taylor, Tim Mendelsohn. Tots dos es van interessar per ell i pel seu fill i li van explicar que eren allà acompanyant l'actriu, que havia de fer-se una prova al cor.

Etern seductor

Farrell va aprofitar la trobada fortuïta per demanar-los que saludessin l'actriu de part seva, tot i sospitar que ella ni tan sols el coneixeria. Però sí, ella sabia perfectament qui era ell. El mateix actor que també va seduir Demi Moore, Britney Spears, Naomi Campbell i Lindsay Lohan.

Notícies relacionades

Després de dos dies de néixer el seu fill va arribar a casa pensant en Elizabeth, va confessar a DeGeneres. Així que, sense pensar-s'ho dues vegades, se les va enginyar per enviar-li flors. Elizabeth li va tornar l'atenció amb un altre ram i una nota escrita a mà. I Colin, llavors, va decidir anar-la a veure.

Així és com van començar a sortir. "Aquell va ser el començament d'un any i mig o dos d'una relació molt especial", va explicar Farrell. "Jo volia ser el seu vuitè marit, però se'ns va acabar el temps", va explicar en directe.