Michelle Obama, de morros

Les ganyotes de la primera dama dels EUA, incòmoda per les rialles del seu marit i la primera ministra danesa, fan la volta al món

El matrimoni Obama, durant el funeral de Mandela a l’estadi FNB, a Soweto.

El matrimoni Obama, durant el funeral de Mandela a l’estadi FNB, a Soweto. / ALEXANDER JOE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Tothom recordarà el funeral de Mandela a l'estadi FNB de Soweto per moltes coses, entre elles, per diverses imatges per a la història: l'abraçada de la viuda de l'expresident sud-africà, Graça Machel, i la seva exdona Winnie, la salutació sense precedents de Barack Obama i Raúl Castro... i, en un pla més frívol, per les ganyotes de la primera dama dels EUA, Michelle Obama, davant l'actitud excessivament simpàtica del seu marit amb la primera ministra de Dinamarca, Helle Thorning-Schmidt.

Notícies relacionades

La llotja d'autoritats --i els teleobjectius-- va ser testimoni de l'animada i distesa conversa d'Obama amb la rossa presidenta, del 'selfie' a tres bandes que es fan fer amb el mòbil amb el 'premier' britànic, David Cameron, i, sobretot, de les cares de Michelle Obama, que, encara que va començar xerrant amb la primera ministra danesa, va acabar fent cara de pomes agres tant a ella com al seu marit.

La seqüència no ha deixat indiferent els tuiters, que han convertit l''atac de banyes' en 'trending topic' i han començat a idear divertits muntatges fotogràfics sobre l'assumpte. A continuació, alguns exemples: