Rajoy es desmarca del tancament de Canal 9 però afirma que "entén" els treballadors

"Desgraciadament, a Espanya en els últims anys s'han vist caure moltes empreses, algunes també de mitjans de comunicació", diu el president del Govern

Rajoy, sobre el tancament de Canal 9: Perdre el lloc de treball no és un tema menor. És enormement dolorós / periodico

1
Es llegeix en minuts

Cara de circumstàncies, declaracions forçades però missatge de resignació. El president del Govern, Mariano Rajoy, ha mantingut aquest divendres la seva habitual filosofia de la política i la vida i s'ha limitat a reconèixer que entén els treballadors de la televisió pública valenciana (RTVV) i que la decisió de la Generalitat de portar a terme el tancament ha d'haver estat "molt difícil".

Rajoy s'ha referit al tancament de les emissions de la RTVV  (Canal 9) en la conferència de premsa que ha ofert al final de la cimera de Vílnius entre la UE i sis repúbliques exsoviètiques que formen la denominada Associació Oriental. "¿Com no els he d'entendre?", ha assenyalat el cap de l'Executiu davant la situació dels treballadors d'aquest mitjà de comunicació, ja que ha dit que "no és un tema menor" perdre el lloc de treball ja que dificulta la seva vida i genera dubtes i inquietuds. Ha afegit que es tracta d'un fet "enormement dolorós", reflexió davant la qual  ha dit que, "desgraciadament, a Espanya en els últims anys s'han vist caure moltes empreses, algunes també de mitjans de comunicació".

Notícies relacionades

Davant d'això, ha confiat que la situació de l'economia espanyola, que ha dit que comença a constatar una certa millora, es vagi concretant en el futur, que aquestes notícies desapareguin dels mitjans de comunicació i que cap empresa més hagi de tancar.

Rajoy assenyala Fabra

El president del Govern ha dit que aquesta decisió "ha hagut de ser molt difícil" per a la Generalitat valenciana perquè a ningú li agrada prendre aquest tipus de decisions. "L'han pres. La situació econòmica de la Generalitat no és bona, com no és bona la d'altres institucions a Espanya, i suposo que qui hagi hagut de prendre-la no hodeu haver passat gens bé", ha insistit remetent la responsabilitat d'aquesta decisió exclusivament al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i no a l'Executiu de Madrid. 

Temes:

Canal 9