Tita Cervera prepara el Nadal amb les seves filles a '¡Hola!'

Les revistes del cor destaquen el triomf de Letizia en el viatge dels Prínceps a Califòrnia i Florida

La baronessa Thyssen i les seves filles a la portada de la revista ’¡Hola!’.

La baronessa Thyssen i les seves filles a la portada de la revista ’¡Hola!’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
CARMEN MUÑOZ / Barcelona

La revista '¡Hola!' mostra les bessones de la baronessa Thyssen, que des de fa temps no eren fotografiades, a Madrid, on preparen el seu primer Nadal a la capital d'Espanya. Carmen i Sabina, de 7 anys, apareixen en un reportatge d'11 pàgines amb la seva mare, que declara: "El meu Nadal somiat seria estar també amb Borja i la seva família", cosa que, de moment, no sembla possible perquè les relacions entre mare i fill són inexistents. El setmanari anuncia a més que Elsa Pataky espera el seu segon fill i explica el viatge dels Prínceps d'Astúries als EUA, la festa del magnat Eugenio López a Mèxic amb les més elegants dones espanyoles i la desolació de José Ortega Cano arran de la detenció del seu fill José Fernando.

Notícies relacionades

'Semana' i 'Diez Minutos' titulen igual: 'Letizia, estrella a Hollywood'. Les dues revistes publiquen amplis reportatges del viatge dels Prínceps d'Astúries als Estats Units, on Letizia va triomfar amb una selecció de models elegants, la majoria de Felipe Varela, el seu dissenyador de capçalera. 'Semana' informa a més que Amaia Salamanca espera una nena i que Paula Echevarría passa una feliç tarda amb la seva filla Daniela al circ. 'Diez Minutos' completa la seva oferta amb la detenció del fill d'Ortega Cano, la participació dels fills d'Isabel Preysler en unes proves de resistència solidàries i les confessions de Belén Esteban en el llibre 'Ambiciones y reflexiones'.

'Lecturas' dedica la seva portada a Terelu Campos, que confessa que va trigar 25 anys a perdonar el seu pare, que es va suïcidar quan ella tenia 18 anys. Unes fotos inèdites de la detenció de José Fernando Ortega Mohedano i la notícia que Amaia Salamanca espera una nena completen la primera pàgina de la revista.