Drew Barrimore espera el seu segon fill

L'actriu, casada amb el marxant d'art Will Kopelman, ja tenia Olive, nascuda tres mesos després del casament

L’actriu Drew Barrimore.

L’actriu Drew Barrimore. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Drew Barrymore està embarassada del seu segon fill, fruit del seu matrimoni amb el marxant d'art Will Kopelman, informa avui el portal especialitzat 'E! Online'. El matrimoni va tenir Olive, la seva primera filla, tres mesos després de casar-se el juny de l'any passat.

La intèrpret de pel·lícules com 'Scream' i 'Els àngels de Charlie' volia augmentar la família, tal com va reconèixer el mes passat al programa televisiu 'Tonight show' quan va dir: "M'agradaria tenir un altre bebè ara mateix". La coneguda actriu, no obstant, ha indicat en nombroses ocasions que els seus fills no creixeran envoltats de càmeres i focus, com li va passar a ella de petita.

"Ells no han firmat per això", va comentar a la revista 'Harper Bazaar'. "Jo vaig estar molt exposada. Aprecio el viatge que he fet en la meva vida, però no vull això per als meus fills", va sostenir Barrymore, de 38 anys.

Notícies relacionades

Barrymore i Kopleman van contraure matrimoni en una finca californiana de Montecito fa un any i mig. Entre els assistents a la cerimònia hi havia Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, el presentador de televisió Jimmy Fallon i el director de cine Steven Spielberg, entre altres.

La protagonista d''E.T.' s'havia casat prèviament en dues ocasions: amb l'empresari Jeremy Thomas el 1994 i amb l'humorista Tom Green el 1999.