Sergi Arola reobre aquest dimecres el 'Gastro' i posa a la venda la seva moto a Twitter

El xef, amb deutes amb Hisenda, diu que torna "més compromès que mai" i que s'ha vist "obligat" a desfer-se de la seva Harley-Davidson

Sergi Arola, amb la seva moto, a la foto que ha penjat a Twitter.

Sergi Arola, amb la seva moto, a la foto que ha penjat a Twitter.

1
Es llegeix en minuts

El cuinerSergi Arola, ambproblemes amb Hisenda que el van portar atancar provisionalment el seu restaurant a Madrid, ha anunciat al seu compte de Twitter i en un comunicat que aquest dimecres reobrirà el Gastro de Madrid després de dues setmanes amb les persianes abaixades.  "Ens alegra comunicar-vos que obrim aquest dimecres a Zurbano 31, més compromesos que mai!!!", ha tuitejat.

En un comunicat, Arola explica que han "arribat a un acord amb l'Agència Tributària per poder reprendre" la normal activitat. "Som conscients que són temps molt difícils per a la petita i mitjana empresa, i que desgraciadament aquesta crisi econòmica i de confiança ens ha atropellat a tots sense compassió, i que només amb esforç i dedicació podrem salvar aquesta situació", ha dit.

"Tots els membres d'aquest equip volem reafirmar la nostra voluntat de portar a bon port el somni que vam iniciar ara fa cinc anys per ajudar a posar Madrid, amb altres estimats companys de professió, com una de les capitals culinàries del món", ha afegit.

Adéu a la Harley

A més, el cuiner ha informat al mateixcompte a Twitter que ha posat a la venda la seva preada motocicleta. Ha explicat que s'ha vist "obligat" a vendre's "la seva petita", una espectacularHarley-Davidson. El xef ha penjat una fotografia en què apareix el vehicle i facilita un número de telèfon i una persona de contacte.

Notícies relacionades

Arola ha estat notícia en les últimes setmanes després que funcionarisdel Ministeri d'Hisenda precintessin el 25 de juny passat el seu restaurant a Madrid, llorejat amb duesestrelles Michelin, perimpagament de deutes contrets amb organismes públics per import de148.000 euros. La cap de sala del local i dona d'Arola, Sara Fort, ha explicat que des de fa vuit mesos han estat intentant tornar a Hisenda una quantitat mensual de 2.500 euros per liquidar el deute, però això "no ha estat suficient" perquè els han demanat un aval del qual ara no disposen.

Buscant aquesta liquiditat, Arola ha posat tambéa la venda el seu domicili a Madrid, un immoble de dues plantes situat al barri de Chamartín. El cuiner demana 825.000 euros després d'haver rebaixat el seu preu en 75.000 euros els últims dies.