Jocs

La corrupció inspira un trivial per a smartphones que acumula milers de descàrregues en la seva primera setmana

L'aplicació 'Pregunticas' recull més de 200 qüestions sobre les trames espanyoles més mediàtiques

La de corrupció és la categoria estrella de ’Pregunticas’, el nou trivial per a ’smartphones’ / periodico

1
Es llegeix en minuts

¿Amb quin un altre nom es coneix al 'cas Palau'? ¿És possible desimputar un membre de la família reial? ¿Com es diu el soci d'Iñaki Urdangarin? Aquestes són algunes de les preguntes que els usuaris poden trobar a 'Pregunticas', el primer joc tipus Trivial Pursuit que inclou una categoria específica sobre la corrupció.

En total l'aplicació compta amb 60.000 preguntes de tota mena distribuïdes en 24 categories diferents i en la seva primera setmana d'existència ja ha aconseguit col·locar-se entre les 50 aplicacions més descarregades de l''Apple Store'.

Notícies relacionades

Una d'aquestes categories, la més destacada per als creadors del joc, està dedicada al tema candent de la corrupció a Espanya. "Aquesta és una categoria que dóna molt de joc, ja que, en els temps que corren, lamentablement es poden anar sumant preguntes noves cada dia", explica un dels seus creadors, Xavi Vinaixa.

"Altres ingredients"

"Altres ingredients"Però no tot és corrupció a 'Pregunticas': a més d'aquesta categoria, els creadors han posat "altres ingredients" que estan fent que l'aplicació enganxi els usuaris com no gaires altres ho han fet, com endevinar logotips de marques, dibuixos que altres usuaris fan a través d'una aplicació per a 'Whatsapp', entre altres particularitats.