Carolina de Mònaco serà àvia

Tatiana Santo Domingo, la nòvia del fill de la princesa Andrea Casiraghi, confirma que està embarassada de sis mesos

Carolina de Mònaco, a l’arribar al casament religiós de l’hereu de Gran Ducat de Luxemburg, el príncep Guillem.

Carolina de Mònaco, a l’arribar al casament religiós de l’hereu de Gran Ducat de Luxemburg, el príncep Guillem.

1
Es llegeix en minuts

Carolina de Mònacoserà àvia. Tatiana Santo Domingo, la nòvia del fill de la princesa Andrea Casiraghi, ha confirmat que està embarassa durant l'entrega dels premis de moda de la revista Telva. Hi va anar acompanyada de la seva amiga i sòcia Dana Alikhani, amb qui acaba de presentar a Espanya la seva firma artesana 'eco fashion' Muzungu Sisters.

Notícies relacionades

La rica hereva, que contrauràmatrimoniamb Casiraghi l'any que ve, lluïa ahir un vestit llarg negre que va deixar entreveure la seva panxeta, que ja comença a ser notable. Tatiana, que va pujar amb la seva sòcia a l'escenari per recollir el seu premi Telva deModa Solidària, va aclarir qualsevol dubte sobre la seva pròxima maternitat. Està embarassada desis mesosi el seu fill naixerà el mes de gener del 2013.

La futura nora de Carolina pertany a una família poderosa de Colòmbia. El seu avi, Julio Mario Santo Domingo, ja mort, a qui s'estimava un patrimoni de 7.500 milions d'euros, era president de la companyia aèria Avianca, i el seu pare, que té el mateix nom que el seu progenitor, ho és d'una empresa cervesera. La seva mare és brasilera i ella va néixer a Nova York el 24 de novembre de 1983 i va créixer a Suïssa. Va continuar els seus estudis al Lycé Français Couperin, a Fontainebleau, a prop de París. Aquest embaràs convertirà Carolina de Mònaco en una atractiva àvia, i, al seu torn, convertirà el nadó en hereu del Principat, mentreAlbert de Mònaco no tingui descendència.