La colombiana es casarà el 2013 amb andrea casiraghi

La milionària jove de Carolina de Mònaco

3 Tatiana Santo Domingo heretarà una fortuna de 7.000 milions de €

2
Es llegeix en minuts
CARMEN MUÑOZ
BARCELONA

carolina de Mònaco va confirmar dimecres la seva «satisfacció» a l'anunciar el casament del seu fill gran,Andrea Casiraghi,ambTatiana Santo Domingo. I no n'hi ha per menys. Realment,Carolinaestà molt satisfeta amb un enllaç que emparentarà el Principat de Mònaco amb una de les fortunes més importants de Colòmbia. La seva futura jove heretarà un imperi valorat en 7.000 milions d'euros.

Per aquesta raó, des que va conèixer Tatiana,la princesa monegasca ho va tenir clar: «És rica, guapa i educada», va dir llavors, (què més es pot demanar, devia pensar) i es va dedicar a donar facilitats perquè la relació s'anés consolidant.

Tatiana Santo Domingo, de 28 anys, és néta del difunt multimilionariJulio Mario Santo Domingo, propietari d'unholdingque ha englobat durant dècades totes les esferes de l'activitat econòmica colombiana: aerolínies, mitjans de comunicació (El Espectador), assegurances, cotxes, bancs, petrolis i cerveses (el grup empresarial Bavaria era pràcticament seu). Entre els amics del magnat figuravaGabriel García Márquez, a qui va conèixer quan tots dos eren redactors de la revistaCrónica,una amistat que aJulio Mario Santo Domingo el va salvar de més d'una topada amb la classe política i empresarial del país.

L'empresari va morir el 2011, i Tatiana i el seu germàJulio Mario IIes van convertir en hereus, ja que el seu pare,Julio Mario Santo Domingo Braga,havia mort el 2009 als 52 anys a causa d'un càncer de pulmó. De moment, la gestió delholdingestà en mans del seu oncleAlejandro,de 36 anys.

Notícies relacionades

Tatiana,la mare de la qual,Vera Rechulski,és una de les dones més conegudes del Brasil, va estudiar als millors col·legis de Suïssa i París. A la capital del Sena la colombiana va conèixerCarlota Casiraghi,que li va presentar el que serà el seu marit. La parella ja fa set anys que estan junts, i en aquest tempsTatianas'ha integrat perfectament en la família reial monegasca mentre acabava els seus estudis d'Història a la universitat.

Poc amiga dels mitjans de comunicació, igual que el seu nòvio, ha fet declaracions en comptades ocasions, com en la presentació del seu negoci, Muzungu Sisters ('Germanas Viatgeres'), una firma que es dedica a vendre robaon lineconfeccionada en països pobres, una espècie de comerç just que ha causat furor entre les seves amigues riques. Un negoci que li va molt bé i que ara deixarà en mans de la seva sòcia per poder dedicar-se a preparar el casament. Ningú dubta que serà tot un esdeveniment i que serà un casament més emotiu que el del seu oncleAlbertambCharlene.