FI DEL POLÈMIC CONCURS

'¿Quién quiere casarse con mi hijo?' tanca amb 'tres bodes' i un 'funeral'

La mare del concursant homosexual protagonitza la millor història de la nit

Una imatge del concurs ’¿Quién quiere casarse con mi hijo?’, que dimarts va finalitzar a Cuatro.

Una imatge del concurs ’¿Quién quiere casarse con mi hijo?’, que dimarts va finalitzar a Cuatro.

3
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / Madrid

Tres bodes i un funeral. Aquest podria ser el resum de la final de la primera edició del concurs¿Quién quiere casarse con mi hijo?, que es va resoldre ahir a la nit aCuatro. Els tres enllaços van estar protagonitzats pel model Rubén, l'estríper David i l'empresari Luis Ángel, que va haver d'oficiar abans una espècie de sepeli en la persona delmalvatJuan Carlos per poder ressuscitar el seu oblidat Mohamed. Els altres dos concursants, l'advocatpijoJosé Luis i l'informàtic verge Daniel, els van donar carbasses als seus pretendents i els van jurar amor etern a les seves mares, que seguiran amb ells a la falda. Daniel no podrà perdre la virginitat amb la seva progenitora, mentre que José Luis continuarà de la mà de la famosa Toya la seva vertiginosa carrera pels platós.

La història més ben tancada de la nit va arribar amb l'homosexual Luis Ángel i la seva mare Mari Carmen, que va haver de fer un gran esforç per no posar-se a cridar quan la presentadora Luján Argüelles li va mostrar les imatges de les banyes que li van posar els dos pretendents del seu fill. El més curiós va ser que al principi va confondre un dels amants amb el seu fill, cosa que la va deixar indiferent. "M'havia semblat Luis Ángel, però ara estic molt cabrejada perquè això és una traïció de dues persones que han estat jugant amb ell", va dir.

Abans que el seu fill veiés el vídeo, li va avançar el paperot que havia fet amb la sevaaventura matrimonial: "Has quedat ben retratat, per no dir com un banyut". "Ara em penedeixo d'haver eliminat el teu amic Mohamed", li va reconèixer a la seva mare el jove traït després de veure les imatges del delicte.

En la cita final, Luis Ángel i la presentadora li van fer creure a Mari Carmen que el que havia d'entrar per la porta dels elegits era Juan Carlos. Però aquest havia estatdespatxatunes quantes hores abans per Luis Ángel mostrant-li per sorpresa el vídeo traïdor. Juan Carlos, amb un riure nerviós, només va encertar a dir: "Jo no he matat a ningú. T'ho has agafat a la defensiva". Ja a soles davant la càmera, el jove banyut va deixar una reflexió per a la història: "Tot això em porta a pensar que l'amor homosexual no existeix".

Al final, qui va aparèixer per la porta gran va ser Mohamed davant la sorpresa de Mari Carmen, que va beneir complaguda la "segona oportunitat" que li va donar el seu fill al jove àrab entregant-li un anell de desgreuge.

Desconfiança i falta d'afecte

Els altres dos anellsde veritat van anar a parar a María (el del químic català David) i a Graci (el del futur periodista Rubén). La mare de David va avisar abans de conèixer el nom de l'elegida que l'hauria de convèncer perquè se n'anés a viure a Catalunya. La candidata descartada, Raquel, no s'ho va prendre gens bé i li va llançar una espècie de maledicció televisiva al seufrustratmarit per haver optat per la carn jove: "Et passaràs tota la vida canviant bolquers". Abans, havia deixat una lúcida diagnosi sobre els motius de l'elecció: "L'estan manipulant dues rosses descerebrades".

Notícies relacionades

La desconfiança i la falta d'afecte van ser les motivacions esgrimides per José Luis i Daniel, respectivament, per continuar amb la seva solteria i entregar-li el preat anell a les seves mares. L'advocat va complaure Toya, a qui no li feia gràcia cap de les pretendentes perquè, entre altres coses, no eren "del PP i del Madrid", com havia demanat al principi del programa.

Pel que fa a Daniel, va decidir donar una altra oportunitat a la seva mare perquè li fes oblidar que de petit havia faltat a la seva comunió i l'havia abandonat per un nou nòvio. "No he vist carinyo en tu", li va deixar anar a Zaida, per qui s'havia decantat després que un impagable amic li hagués aconsellat el jove verge en aquests platònics termes: "Queda't amb ella perquè has de buidar el dipòsit: aquí en tens fins per al tercer món". El dipòsit d'aquest fidocu-realityha quedat buit aquesta nit, però la segona temporada, ja firmada, amenaça d'omplir-lo una altra vegada.