DAVANT 90.000 ESPECTADORS

Amy Winehouse anul·la els concerts a Turquia i Grècia després de ser escridassada a Belgrad

La cantant va aparèixer oscil·lant a l'escenari i va ser incapaç de cantar i de seguir el ritme de la música

La cantant Amy Winehouse gairebé no va poder cantar en el concert de diumenge a Belgrad. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / Belgrad

La cantant britànica Amy Winehouseha anul·lat elsconcertsque tenia previstos aTurquia i Grècia després de l'escandalosa actuació de dissabte aBelgrad,on va aparèixer en un estat lamentable,incapaç de cantar. "Malgrat el seu desig de complir amb els seus compromisos, ha reconegut que no pot donar el màxim de les seves capacitats i es quedarà a casa", ha anunciat l'agent de l'artista, que ha posat l'accent la cantant vol "demanar perdó als seus fans".

Notícies relacionades

Els seus fans lavan xiular i la vanesbroncar dissabte a la nit en el concert de Belgrad. Al llarg de 90 minuts, i davant la mirada de 90.000 espectadors, Winehouse, que va aparèixer oscil·lant, només va ser capaç de murmurar algunes estrofes de les sevescançons, però sense seguir el ritme de la música. L'artista va haver d'abandonarl'escenari en dues ocasions. Els músics van haver de calmar els espectadors, indignats pel que estaven veient.

Winehouseno ha aconseguit superar els seus problemes amb l'alcohol i les drogues,malgrat haver ingressat en nombroses ocasions en centres de rehabilitació. De fet, acabava d'acabar una cura dedesintoxicacióa Londres, i segons els mitjans britànics havia prohibit l'alcohol a la seva gira.