L'ACTRIU FRANCESA PARLA A 'DOMINICAL', QUE ESTRENA NOU DISSENY

Binoche, una feliç mare soltera

L’entrevista amb Binoche al nou ’Dominical’.

L’entrevista amb Binoche al nou ’Dominical’.

1
Es llegeix en minuts

«No m'he sentit més sola que qualsevol dona casada amb fills». Nova frase cèlebre de l'oscaritzadaJuliette Binoche,mare soltera de dos fills(Raphaël,d'11 anys, iHanna,de 5). L'actriu francesa, al·lèrgica a airejar intimitats -va arribar a titllar els periodistes de «pol·lució»-, aparca les seves reticències aDominical, que aquesta setmana actualitza la seva imatge. La intèrpret confessa en la renovada revista que no podria viure sense ser mare. Tampoc es lamenta d'haver d'educar sola els seus fills. «Crec que fins i tot si passes tota la teva vida al costat d'una mateixa persona pots sentir-te molt sol a vegades, perquè és possible que aquesta altra persona estigui sovint a fora de casa o tingui un punt de vista diferent respecte al que significa ser un educador».

Binocheestrena avui a EspanyaCopia certificada, sofisticat retrat d'una relació sentimental de l'iraniàAbbas Kiarostami. «El mer fet de rodar una pel·lícula amb un director comKiarostamiés un acte polític», assegura la protagonista aDominical. Ja ho va demostrar a Cannes, on va recollir el premi a la millor actriu. De passada,Binocheva desplegar una pancarta amb el nom deJafar Panahi,director iranià empresonat sense motiu pel règim d'Ahmadinejad.L'endemà va ser alliberat.

Fa anys,Binoches'hauria deixat matar per una pel·lícula. «M'importava molt més el cine que la meva pròpia vida -recorda-. L'art era el més gran, més que jo». Ja no. «Ara

Notícies relacionades

-afegeix- sé que el més important en aquesta vida és l'amor».

Dominicalestrena aquesta setmana nou disseny i continguts. Juntament amb les ja habituals entrevistes en profunditat i els reportatges, la revista incorporarà seccions més gràfiques, com ara Espia, on es recolliran de manera molt visual les tendències que vénen.