L'ACTRIU I CANTANT VA APADRINAR LA NOVA BOTIGA DE SITA MURT A PARÍS

Victoria Abril: «França m'ha adoptat»

Victoria Abril posa amb la dissenyadora Sita Murt a la nova botiga de la dissenyadora igualadina a París, ahir.

Victoria Abril posa amb la dissenyadora Sita Murt a la nova botiga de la dissenyadora igualadina a París, ahir. / FERNANDO VÁZQUEZ

1
Es llegeix en minuts
E. R. PARÍS

Victoria Abrilva apadrinar ahir la nova botiga que la dissenyadora catalanaSita Murt ha obert al barri de l’Alt Marais de París, davant del Museu Picasso; és el seu primer establiment fora d’Espanya. L’actriu i cantant, que viu des de fa 25 anys a França, va assegurar que com a cantant se sent molt més valorada al país veí. «El públic francès m’ha adoptat completament», va assegurar l’artista, que és mare de dos nois, Martín,de 19 anys, iFélix,de 17, fruit de la seva unió amb el cineasta francèsGérard de Battista.

La intèrpret deLa muchacha de las bragas de oroes prepara per rodar la segona part del telefilm Clem,que emet la primera cadena del país, la TF1, i que ha seduït els teleespectadors de mig França. «Des de l’octubre estic centrada en Interlocal,el meu nou espectacle musical. I com que no es venen discos, esperaré a veure què tal funciona la gira per Europa per llançar el DVD», explica la malaguenya, que té previst rodar dos films, un a Macedònia i Bèlgica, després de l’estiu.

La que va ser musa deVicente Aranda iPedro Almodóvarva confessar estar enamorada de la seva parella,Nicolás, amb qui està fa 11 anys: «És cubà. El vaig conèixer a l’Havana després del divorci del pare dels meus fills. No trobàvem taxi per tornar i es va oferir. Em vaig girar i vaig veure aquell tros d’home», va recordar amb humor la trobada.

VictoriaAbril va estar pletòrica i atenta amb tots els convidats que es van congregar a la botiga de la igualadina. «M’encanta trobar-me espanyols a París», va dir, i va afegir que se sentia molt còmoda amb els dissenys deSita Murt.«Al llarg de la tarda m’he canviat quatre vegades de roba i tinc clar que el punt fort de la firma és que les seves peces són com una segona pell». Tan alegre com sempre, es va atrevir a dir que amb aquesta roba «no cal portar soste-

Notícies relacionades

nidor».

Per la seva part,Sita Murtes va mostrar molt il·lusionada amb aquesta nova aventura: «Per a mi s’ha complert un somni. Feia temps que volia obrir una botiga al barri més bohemi de París, que expressa l’estil de les meves col·leccions».