PIERRE CASIRAGHI SEGUEIX ELS PASSOS DEL SEU GERMÀ ANDREA I RECORRE LA NIT DE L'ILLA

El fill petit de Carolina de Mònaco es diverteix a Eivissa

2
Es llegeix en minuts
LUIS PLIEGO / EIVISSA

A grans trets, la vida en general, i Eivissa en particular, es divideix en dues grans tribus: els que treballen i els que mai tindran necessitat de treballar. A aquest segon grup de privilegiats pertanyPierre Casiraghi,de 20 anys, tercer fill deCarolina de MònacoiStephano Casiraghi.El jove, que cada vegada s'assembla més al seu germàAndrea,va ser un dels convidats de la festa que Mango va brindar dilluns a la nit a l'illa blanca per celebrar el llançament de la col.lecció dissenyada perPenélopeiMónica Cruz.

Pierreva esquivar les càmeres i va intentar passar desapercebut. Per a això es va deixar portar pels fills deNati Abascal,RafaeliLuis Medina.Per cert, traspassada la vintena, els fills del desaparegut duc de Feria es vesteixen exactament igual, potser assessorats per la seva mare, que treballa com a consultora per a Mango. De la mà delsMedina,Pierreva viure dilluns la celebrada iefervescentnit eivissenca. Després de la festa a l'Hotel Atzaró, tots tres es van desplaçar a un privat de Pachá. Amb ells hi haviaCarla Goyanes,que a aquelles hores de la matinada somreia bastant però aconseguia articular poques paraules.

Pierreté la mateixa edat queAndreaquan va descobrir Eivissa de la mà de l'actriu --¿on es deu haver ficat?--María Jurado.

Aquelles imatges de l'estiu del 2003 en què el primogènit deCarolinaentrava i sortia en xandall delsaftersillencs són imatges inesborrables en les hemeroteques de la crònica social. Tot i que no porta xandall, sinó americana blanca amb vambes Nike, l'atractiu del jovePierreés idèntic al del seu germà gran. A Pachá se li van acostar dones de totes les edats i condicions atretes no tant per la seva, diguem-ne, lànguida bellesa com pel morbo de la seva estirp.

El xaval deu ser bastant enrotllat perquè fins i tot el seu cos de seguretat (es mou per l'illa amb dos escortes) va ballar fins a la matinada al privat.Pierreva rebutjar fer-se fotografies amb gairebé tots els espontanis i quan el director d'un diari local el va convèncer, ràpidament es va amagar la copa a l'esquena (beu vodka amb redbul), per evitar sortir a la foto amb l'actitud del seu padrastre,Ernest de Hannover,a qui una nit de gresca li va impedir assistir, a l'últim moment, al casament deFelipiLetizia.

Notícies relacionades

El sopar amb festa que va beneir el debut en el món de la moda de les germanesCruzva ser dels que esgoten les negretes, de tants noms propis.Marta Sánchez, Eugenia Martí-

nez de Irujo, Isabel Sartorius, Carla Goyanes, Cari Lapique, Boris Izaguirre, Laura Sánchez, amb el marit,Aitor Ocio, acabat de fitxar per l'Atletic de Bilbao, i l'amfitrió,Isaac Andik.Ah, i a última hora, va entrar a PacháMassiel.