EL MÚSIC LLUÏA LA COL.LECCIÓ MASCULINA DELS GRANS MAGATZEMS ANGLESOS

M&S retira la campanya de Bryan Ferry pels elogis del nazisme

1
Es llegeix en minuts

Bryan Ferry,exlíder de la banda britànicaRoxy Music,ha deixat de ser la cara de la col.lecció masculina de roba dels magatzems Marks & Spencer (M&S) per parlar bé dels nazis, segons va publicar ahirThe Independent on Sunday.

M&S ha pres la decisió després que el cantant manifestés recentment la seva admiració pel treball de la cineastaLeni Riefenstahl,famosa per les seves pel.lícules de propaganda nazi.

Notícies relacionades

En una entrevista publicada a l'abril pel diariWelt am Sonntag,el músic, de 61 anys, també va elogiar l'estètica del règim deHitler."Les pel.lícules deRiefenstahl,els edificis d'Albert Speer(primer arquitecte deHitler), les desfilades massives i les banderes... Impressionant. Realment bonic", va dir l'artista.

Ferryva dir fins i tot al rotatiu que ha batejat com "el búnquer del Führer" el seu estudi de Londres. Els polèmics comentaris van causar malestar en la comunitat jueva, i diversos diputats britànics van presentar una moció parlamentària per demanar el boicot contra M&S i els discos del cantant.Ferryafirma que les seves declaracions "només es van fer des d'una perspectiva de la història de l'art".

Temes:

Bryan Ferry