DIVERSES WEBS RECOPILEN LES FOTOS DE COMISSARIA DELS CANTANTS, ACTORS I ESPORTISTES MÉS REBELS

Michael Jackson i Bill Gates, entre els més 'fitxats' de la xarxa

2
Es llegeix en minuts
MARTA PARREÑO / BARCELONA

VEvl 20 de novembre del 2003Michael Jacksonva ser arrestat a Santa Barbara acusat d'abús de menors. Els agents van retratar la seva cara desencaixada i plastificada en una foto que, possiblement, no passarà a la història, però que ja s'ha convertit en una de les favorites a les webs que es dediquen a recopilar instantànies delsfitxatsmés famosos.

A la pàgina www.mugshots.com les fotos policials de cantants, actors i actrius, empresaris i esportistes es barregen amb les de terroristes, lladres, violadors i simples infractors de trànsit. Això sí, hi ha una carpeta especial dedicada a lescelebritiesque conté gairebé 70 noms i una altra només per a músics --els més conflictius del món de l'espectacle (veginPete Doherty)--, amb 75 entrades. La categoria dels esportistes, amb 70 noms, és també una de les més poblades.

Allunyats del glamur dels focus, els famosos es converteixen en un número i passen a formar part de l'univers delictiu. Alguns comNick Nolte,detingut el 2002 per conduir sota els efectes de l'alcohol, apareixen despentinats i ullerosos. D'altres, comMike Tyson,desafien l'objectiu després d'haver estat detinguts per possessió de cocaïna. I després hi ha els que s'ho prenen amb sentit de l'humor, comBill Gates.El fundador de Microsoft va ser arrestat als 20 anys, a Mèxic, per conduir sense carnet i va acumular fins a tres infraccions de trànsit. Però, lluny d'acovardir-se, el noi que arribaria a convertir-se en l'home més ric del planeta, va somriure, tranquil i feliç, a la càmera.

Notícies relacionades

L'actriuJane Fondava ser una activa lluitadora social i va estar detinguda diverses vegades als anys 60 i 70 per participar en disturbis.Frank Sinatra,en canvi, va passar 16 hores en una comissaria per "incompliment de promesa" el 1938. La seva dona el va denunciar a l'assabentar- se que el músic tenia una aventura extramatrimonial quan la infidelitat era delicte.Christian Slatertambé va ser acusat de possessió il.legal d'armes al ser detingut a l'aeroport de Nova York el 1984.

Encara que són més els homes que han posat davant els objectius policials, no són poques les dones que apareixen a la xarxa. Lavigilante de la playaCarmen Electrava ser arrestada el 1999, després de mantenir una acalorada baralla en un hotel amb el seu exmarit, el jugador de la NBADennis Rodman,que també va ser detingut després de l'incident passional. Altres fèmines cèlebres que han posat de perfil són la desaparegudaAnna Nicole Smith, Janis Joplin, Juliette LewisiJennifer Lopez,arrestada el 2000 amb el seu exnòvioPuff Daddyper possessió il.legal d'armes, tot i que les causes contra ella van ser desestimades.Marilyn Manson, Al Pacino, Dennis Hopper, Elvis Presley, Keanu Reeves, Mel Gibson, Vince Vaughn, Zsa Zsa GaboriMacaulay Culkinsón a la llista interminable d'estrelles fitxades per la justícia.

Temes:

Bill Gates