MATERNITAT DE PEL.LÍCULA

Demi Moore vol tenir fills amb Ashton Kutcher

1
Es llegeix en minuts

Després de tres anys de relació,Demi Moore,de 44 anys, iAshton Kutcher,de 28, ja han demostrat que la seva relació no era un capritx passatger. Ara, la protagonista deGhostha declarat aVanity Fair(portada que apareix a la foto) que la possibilitat d'augmentar la seva família ambKutcherés "molt probable". "¿Quina és la diferència entre tenir tres, quatre o cinc fills?", es pregunta retòricamentMoore.

L'actriu, que ja té tres filles de 18, 15 i 13 anys ambBruce Willis,assegura a l'entrevista que si algú li hagués dit que s'enamoraria d'un noi de 25 anys no s'ho hauria cregut: "Ens va agafar a tots dos per sorpresa".

Notícies relacionades

Moorediu que és el millor que li ha passat a la vida, i les seves filles, que es porten menys anys ambKutcherque l'actriu amb ell, ja li diuenMOD (my other dad,el meu altre pare).

És la tercera vegada que latinent O'Neilcopa la portada deVanity Fair.El 1991 es va deixar veure despullada i embarassada de set mesos i, un any més tard, es va mostrarcobertaamb un vestit pintat sobre el cos. En el pròxim número, que sortirà dimarts, apareix vestida.